Notariaat Bij koninklijk besluit van 10 oktober 2019, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan de heer Philippart E., op zijn verzoek

Notariaat

Bij koninklijk besluit van 10 oktober 2019, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan de heer Philippart E., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van notaris ter standplaats Stavelot.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 3 november 2019, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan de heer van den Berg A., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van notaris ter standplaats Seraing.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 4 juni 2020, die in werking treden op de datum van de eedaflegging, welke dient te gebeuren binnen de twee maanden te rekenen vanaf heden:

- is mevr. Lambrechts A.-F., licentiaat in de rechten, geassocieerd notaris ter standplaats Verlaine, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Luik.

De standplaats is gevestigd te Verlaine.

- is mevr. Canavesi J., licentiaat in de rechten, geassocieerd notaris ter standplaats Seraing, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Luik.

De standplaats is gevestigd te Seraing.

- is mevr. Cremer C., licentiaat in de rechten, kandidaat-notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Luik.

De standplaats is gevestigd te Stavelot.

Bij ministeriële besluiten van 5 juni 2020,

- dat in werking treedt op 1 juli 2020, is het verzoek tot associatie van de heer le Maire B., notaris ter standplaats Lasne, en van mevr. Delforge M.-J., kandidaat-notaris, om de associatie "NOTALACT", ter standplaats Lasne te vormen, goedgekeurd.

Mevr. Delforge M.-J. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Lasne.

- is het verzoek tot associatie van de heer Houet B., notaris ter standplaats Waver, en van de heer Brasseur L., kandidaat-notaris, om de associatie "HOUET & BRASSEUR", ter standplaats Waver te vormen, goedgekeurd.

De heer Brasseur L. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Waver.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging van de heer Brasseur L. als geassocieerd notaris ter standplaats Waver.

- dat in werking treedt op 30 juni 2020, is het verzoek tot associatie van de heer Kremers P., notaris ter standplaats Luik (grondgebied van het tweede kanton), en van de heer Foret Ch.-H., kandidaat-notaris, om de associatie "Paul KREMERS & Charles-Henri FORET", ter standplaats Luik (grondgebied van het tweede kanton) te vormen...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT