Notariaat Bij koninklijk besluit van 18 november 2018, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van haar opvolger, is aan mevr. Beaudoul C., op haar verzoek

Notariaat

Bij koninklijk besluit van 18 november 2018, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van haar opvolger, is aan mevr. Beaudoul C., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van notaris ter standplaats Montigny-le-Tilleul.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 26 oktober 2019, die in werking treden op de datum vanaf heden:

- is aan de heer Gheeraert Ch., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van notaris ter standplaats Gent (grondgebied van het tweede kanton).

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- is aan de heer Dumont D., op haar verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van notaris ter standplaats Gedinne.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 3 november 2019, die in werking treden op de datum van de eedaflegging, welke dienen te gebeuren binnen de twee maanden te rekenen vanaf heden:

- is mevr. Dobbels A., licentiaat in de rechten, geassocieerd notaris ter standplaats Oostkamp, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

De standplaats is gevestigd te Oostkamp.

- is de heer Hospel Ch., licentiaat in de rechten, kandidaat-notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Henegouwen.

De standplaats is gevestigd in Montigny-le-Tilleul.

Bij ministerieel besluit van 4 november 2019, is het verzoek tot uitbreiding van de associatie « Dick VAN LAERE & Ann VAN LAERE » ter standplaats Antwerpen (grondgebied van het derde kanton) door de heer Van Laere D., en mevr. Van Laere A...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT