Nationale Loterij Deelnemingsregels van Vikinglotto, de 14 octobre 2020

HOOFDSTUK 1. - Deelneming via het Internet

Artikel 1. De deelneming aan Vikinglotto kan gebeuren volgens de deelnemingsverwerving door middel van het instrument van de informatiemaatschappij dat "het Internet" wordt genoemd.

Deze deelneming is voorbehouden aan personen die titularis zijn van een "spelersrekening" bij de Nationale Loterij zoals bepaald in het koninklijk besluit van 24 november 2009 tot bepaling van de algemene deelnemingsvoorschriften aan de openbare loterijen en wedstrijden georganiseerd door de Nationale Loterij met behulp van de instrumenten van de informatiemaatschappij, en dit onder voorbehoud van de bepalingen die bij koninklijk besluit werden bepaald in toepassing van artikel 3, § 1, eerste lid en artikel 6, § 1, 1° en 3° van de wet van 19 april 2002 tot rationalisering van de werking en het beheer van de Nationale Loterij, gewijzigd bij de Programmawet I van 24 december 2002, en die de algemene deelnemingsvoorschriften aan de openbare loterijen en wedstrijden georganiseerd door de Nationale Loterij met behulp van de instrumenten van de informatiemaatschappij vastleggen.

Art. 2. § 1. De deelneming berust op het gebruik door de speler van een virtueel document, "formulier" genaamd.

In het kader van gerichte of permanente acties kan de Nationale Loterij specifieke virtuele deelnemingsdocumenten uitbrengen die de nodige spelparameters bevatten.

§ 2. Het formulier bestaat uit een nummerrooster dat 48 vakjes telt genummerd van 1 tot 48, en uit 8 Vikinghelmen genummerd van 1 tot 8, genaamd de Vikingnummers of Vikings.

Eén spelcombinatie (1,25 euro) wordt gevormd door 6 nummers uit het nummerrooster en 1 Vikingnummer. Eén speldeelname (10 euro) bestaat uit 8 spelcombinaties, die allen dezelfde combinatie van 6 nummers inhouden. Elke combinatie heeft een ander Vikingnummer, zodat de speler alle Vikingnummers ontvangt.

Overeenkomstig § 3 dient de speler 6 nummers uit het nummerrooster te selecteren en 1 favoriete Vikingnummer ("Super Viking") uit de 8 Vikingnummers. In een speldeelname worden de 8 Vikingnummers automatisch toegekend.

De speler kan maximum 10 speldeelnames per deelnemingsverwerving selecteren.

§ 3. De selectie van de nummers en de Super Viking gebeurt, naar keuze van de speler, middels één van de volgende mogelijkheden:

  1. ofwel selecteert hij zelf de 6 nummers van zijn keuze in het nummerrooster en de Super Viking van zijn keuze;

  2. ofwel opteert hij voor de "Quick Pick"-formule en selecteert hij minder dan 6 nummers in het nummerrooster en geen Super Viking of selecteert hij minder dan 6 nummers in het nummerrooster en de Super...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT