Ministerieel besluit tot wijziging van het ministerieel besluit van 21 september 2017 betreffende de tenuitvoerlegging van het Europese verdeelprogramma van fruit, groenten, melk en zuivelproducten voor scholen, de 14 janvier 2021

Artikel 1. In het ministerieel besluit van 21 september 2017 betreffende de tenuitvoerlegging van het Europese verdeelprogramma van fruit, groenten, melk en zuivelproducten voor scholen wordt artikel 2, eerste lid vervangen als volgt:

"Art. 2. De verdeling bedoeld in artikel 3, eerste lid van het besluit van 21 september 2017 is beperkt tot maximum één individuele portie per dag per leerling die aan het programma deelneemt."

Art. 2. In hetzelfde besluit, wordt een artikel 2/1 ingevoegd dat luidt als volgt:

"Art. 2/1. De datum bedoeld in artikel 7, § 2 van het besluit van 21 september 2017 is 31 oktober van het lopend schooljaar.".

Art. 3. In artikel 5, 4° van hetzelfde besluit worden de woorden "de deelnemende klassen en het leerlingental per klas" vervangen door de woorden "het studieniveau en het leerlingenaantal per studieniveau".

Art. 4. In artikel 6 van hetzelfde besluit worden 4°, 5° en 7° vervangen als volgt:

"4° het studieniveau ; "

"5° het leerlingenaantal per studieniveau ;"

"7° de hoeveelheden gedistribueerde producten per productgroep als bedoeld in artikel 23, leden 3, 4 en 5, en, indien van toepassing, lid 7, van verordening (EU) nr. 1308/2013;"

Hetzelfde lid wordt aangevuld met een 8° en 9° luidend als volgt:

"8° de identificatie van de aanvrager en de naam en het adres of het unieke identificatienummer van de onderwijsinstelling of de inrichtende macht van de school waaraan die hoeveelheden gedistribueerd zijn;

9° het aantal kinderen dat aan het begin van het schooljaar in het schoolregister van de betrokken onderwijsinstelling (en) is ingeschreven en tijdens de periode waarop de steunaanvraag betrekking heeft, recht heeft op de onder de schoolregeling vallende producten.".

Artikel 6 van hetzelfde besluit wordt aangevuld met een lid, luidende:

"De relevante verantwoordingsstukken zoals facturen en schuldvorderingen worden bij de aanvraag gevoegd.".

Art. 5. Artikel 7 van hetzelfde besluit wordt aangevuld met een lid dat luidt als volgt:

"De informatie aangaande de pedagogische activiteit die verzocht werd bij de eerste steunaanvraag betreft het type begeleidende educatieve maatregelen georganiseerd per studieniveau.".

Art. 6. Dit besluit treedt in werking op 1 september 2021.

Handtekening

Brussel, 14 januari 2021.

De Minister van Leefmilieu, Energie

en participatieve democratie, bevoegd voor het Landbouwbeleid,

  1. MARON

Aanhef

De Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering bevoegd voor het landbouwbeleid,

Gelet op de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT