Ministerieel besluit tot wijziging van het ministerieel besluit van 17 juni 2019 houdende delegatie van bevoegdheden, de 17 janvier 2021

Artikel 1. In artikel 1 van het ministerieel besluit van 17 juni 2019 houdende delegatie van bevoegdheden, gewijzigd bij het ministerieel besluit van 23 september 2020, worden de woorden "met uitzondering van" vervangen door de woorden "met inbegrip van".

Art. 2. Artikel 9, tweede streepje van hetzelfde besluit wordt vervangen als volgt:

"aan de Directeur van de Stafdienst Budget en Beheerscontrole of, in geval van afwezigheid of verhindering, aan de ambtenaar die door de Voorzitter van het Directiecomité is belast met de leiding van deze Stafdienst, wanneer het nodige geraamde bedrag van het departement kleiner is dan 144.000 euro.".

Art. 3. Artikel 11, § 2, van hetzelfde besluit wordt vervangen als volgt:

"Art. 11, § 2. Op voorwaarde dat het voorwerp van de overheidsopdracht is goedgekeurd door de minister overeenkomstig artikel 10, wordt delegatie verleend aan de Directeur van de Stafdienst Budget en Beheerscontrole of, in geval van afwezigheid of verhindering, aan de ambtenaar die door de Voorzitter van het Directiecomité is belast met de leiding van deze Stafdienst, om de voorgestelde plaatsingsprocedure, de opdrachtdocumenten en het opstarten van de plaatsingsprocedure goed te keuren voor overheidsopdrachten wanneer het geraamde bedrag hoger is dan of gelijk is aan 30.000 euro en lager is dan 144.000 euro.".

Art. 4. In artikel 11 van hetzelfde besluit wordt paragraaf 2/1 opgeheven.

Art. 5. Artikel 13, § 2, van hetzelfde besluit wordt vervangen als volgt:

"Art. 13, § 2. De Directeur van de Stafdienst Budget en Beheerscontrole of, in geval van afwezigheid of verhindering, de ambtenaar die door de Voorzitter van het Directiecomité is belast met de leiding van deze Stafdienst, heeft delegatie om de gunningsbeslissing goed te keuren voor overheidsopdrachten waarvan het bedrag hoger is dan of gelijk is aan 30.000 euro en lager is dan 144.000 euro.".

Art. 6. In artikel...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT