Ministerieel besluit tot wijziging van het ministerieel besluit van 12 maart 2001 tot vaststelling van de vergoedingen en het presentiegeld waarop de leden en deskundigen van het Wetenschappelijk Comité en de deskundigen van het Raadgevend Comité ingesteld bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen recht hebben, de 2 décembre 2020

Artikel 1. In artikel 1, 1° van het ministerieel besluit van 12 maart 2001 tot vaststelling van de vergoedingen en het presentiegeld waarop de leden en deskundigen van het Wetenschappelijk Comité en de deskundigen van het Raadgevend Comité ingesteld bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen recht hebben, gewijzigd bij het ministerieel besluit van 23 december 2011, wordt het eerste lid vervangen als volgt:

"Een vergoeding voor reiskosten gemaakt via het gemeenschappelijk openbaar vervoer op basis van de kostprijs van een eerste klasse treinticket en of via de wagen (volgens de kilometervergoeding gehanteerd bij de federale overheidsdiensten zoals bepaald door artikel 74 van het koninklijk besluit van 13 juli 2017 tot vaststelling van de toelagen en de vergoedingen van de personeelsleden van het federaal openbaar ambt)."

Art. 2. In artikel 1, 2° van hetzelfde besluit, gewijzigd bij het ministerieel besluit van 23 december 2011, wordt het woord "125" vervangen door het woord "138".

Art. 3. In artikel 1, 3° van hetzelfde besluit, gewijzigd bij het ministerieel besluit van 23 december 2011, wordt het woord "100" vervangen door het woord "110".

Art. 4. Artikel 1, 4° van hetzelfde besluit, gewijzigd bij het ministerieel besluit van 23 december 2011, wordt aangevuld met een lid, luidende: "Aan de verslaggever, aangesteld door het Wetenschappelijk Comité, wordt forfaitair een éénmalige vergoeding voor studiekosten van het dossier toegekend à rato van 195 EUR. Deze beide vergoedingen zijn niet cumuleerbaar."

Art. 5. Dit besluit treedt in werking op de 10de dag na de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

Handtekening

Brussel, 2 december 2020.

D. CLARINVAL

Aanhef

De Minister van Landbouw,

...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT