Ministerieel besluit tot wijziging van artikel 12 van het besluit van de Vlaamse Regering van 26 februari 2016 tot toekenning van steun aan kleine en middelgrote ondernemingen voor ondernemerschapsbevorderende diensten en kmo-groeitrajecten en artikel 27 en 28 van het ministerieel besluit van 30 maart 2016 tot uitvoering van het besluit van de Vlaamse Regering van 26 februari 2016 tot toekenning van steun aan kleine en middelgrote ondernemingen voor ondernemerschapsbevorderende diensten en kmo-groeitrajecten, wat betreft de steun voor ondernemerschapsbevorderende diensten, de 8 juin 2020

Artikel 1. Aan artikel 12, eerste lid, van het besluit van de Vlaamse Regering van 26 februari 2016 tot toekenning van steun aan kleine en middelgrote ondernemingen voor ondernemerschapsbevorderende diensten en kmo-groeitrajecten wordt een punt 5° toegevoegd, dat luidt als volgt:

"5° de diensten die opgenomen zijn in de lijst, die als bijlage is toegevoegd.".

Art. 2. Aan hetzelfde besluit wordt een bijlage toegevoegd, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 3. Aan artikel 27, eerste lid, van het ministerieel besluit van 30 maart 2016 tot uitvoering van het besluit van de Vlaamse Regering van 26 februari 2016 tot toekenning van steun aan kleine en middelgrote ondernemingen voor ondernemerschapsbevorderende diensten en kmo-groeitrajecten, wat betreft de steun voor ondernemerschapsbevorderende diensten wordt een punt 6° toegevoegd, dat luidt als volgt:

"6° de natuurlijke persoon, die in de Kruispuntbank van Ondernemingen is aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon, die zaakvoerder of bestuurder is van de kleine of middelgrote onderneming.".

Art. 4. Aan artikel 28 van hetzelfde besluit wordt een punt 5° toegevoegd, dat luidt als volgt:

"5° de kleine of middelgrote onderneming heeft in het jaar waarin de subsidieaanvraag conform artikel 20 van het besluit van 26 februari 2016 is ingediend en het jaar ervoor hoofdzakelijk diensten uitgevoerd als onderaannemer van de dienstverlener.".

Art. 5. Op de subsidieaanvragen die zijn ingediend vóór 1 juli 2020, blijven het besluit van de Vlaamse Regering van 26 februari 2016 tot toekenning van steun aan kleine en middelgrote ondernemingen voor ondernemerschapsbevorderende diensten en kmo-groeitrajecten en het ministerieel besluit van 30 maart 2016 tot uitvoering van het besluit van de Vlaamse Regering van 26 februari 2016 tot toekenning van steun aan kleine en middelgrote ondernemingen voor ondernemerschapsbevorderende diensten en kmo-groeitrajecten, wat betreft de steun voor ondernemerschapsbevorderende diensten van toepassing, zoals ze golden vóór 1 juli 2020.

Art. 6. Dit besluit treedt in werking op 1 juli 2020.

BIJLAGE.

Art. N. De lijst, vermeld in artikel 12, eerste lid, 5°.

  1. de opleiding shiatsu;

  2. de opleiding mindfulness;

  3. de opleiding reflexologie;

  4. de opleiding astrologie;

  5. de diensten inzake insights discovery methode;

  6. de diensten inzake Myers-Briggs Type Indicator voor persoonlijkheidsanalyse;

  7. de diensten inzake Neuro-Linguistic Programming;

  8. de diensten inzake het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT