Ministerieel besluit tot wijziging van het ministerieel besluit van 27 september 1991 betreffende de bij de aanvragen voor een erkenning, een voorlopige erkenning, een overdracht van erkenning of bij de beoordeling van de bewijzen vereist met toepassing van artikel 3, § 1, van de wet van 20 maart 1991, houdende regeling van de erkenning van aannemers van werken, voor te leggen documenten, de 3 mai 2019

Artikel 1. In de Nederlandse tekst van het opschrift van het ministerieel besluit van 27 september 1991 betreffende de bij de aanvragen voor een erkenning, een voorlopige erkenning, een overdracht van erkenning of bij de beoordeling van de bewijzen vereist met toepassing van artikel 3, § 1, van de wet van 20 maart 1991, houdende regeling van de erkenning van aannemers van werken, voor te leggen documenten worden de woorden "artikel 3, § 1," vervangen door de woorden "artikel 3, eerste lid".

Art. 2. In de Franse tekst van het opschrift van hetzelfde ministerieel besluit worden de woorden "l'article 3, § 1er, 2° " vervangen door de woorden "l'article 3, alinéa 1er".

Art. 3. In artikel 1, § 1, van hetzelfde besluit worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  1. de woorden "artikel 3, § 1, 2° " worden vervangen door de woorden "artikel 3, eerste lid, 2° ";

  2. de bepaling onder 5° wordt opgeheven.

Art. 4. In hetzelfde besluit wordt een artikel 3/1 ingevoegd, luidende:

"Art. 3/1. De in de vorige artikelen bedoelde documenten en attesten moeten slechts worden overgemaakt indien deze niet beschikbaar zijn in een authentieke bron of in een eerder bij de Commissie voor erkenning der aannemers ingediend dossier.".

Handtekening

Brussel, 3 mei 2019.

K. PEETERS

Aanhef

De Minister van Economie,

Gelet op de wet van 20 maart 1991 houdende regeling van de erkenning van aannemers van werken, artikel 4, § 2;

Gelet op het koninklijk besluit van 26 september 1991 tot vaststelling van bepaalde...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT