Ministerieel besluit tot vaststelling van het model en de afmetingen van de stembiljetten bij de buitengewone gemeenteraadsverkiezing van 16 juni 2019 in Bilzen, de 14 mai 2019

Artikel 1. Het stembiljet voor de buitengewone gemeenteraadsverkiezing op 16 juni 2019 in Bilzen wordt opgesteld conform het model, opgenomen in bijlage 1, die bij dit besluit is gevoegd. De kleur van dat stembiljet is wit.

Art. 2. Het formaat van alle stembiljetten is identiek.

Het stembiljet wordt eenzijdig bedrukt en wordt voorzien van het embleem in watermerk, opgenomen in bijlage 2, die bij dit besluit is gevoegd.

In buitengewone omstandigheden kan de administrateur-generaal van het Agentschap Binnenlands Bestuur bij een met redenen omkleed besluit bepalen dat de stembiljetten geen watermerk of een ander watermerk zullen dragen, op voorwaarde dat de stembiljetten identiek zijn.

Art. 3. De breedte van het stembiljet voor de verkiezing, vermeld in artikel 1, bedraagt 10 centimeter voor twee lijsten, vermeerderd met 4 centimeter per extra lijst.

Art. 4. In afwijking van artikel 3 kan de breedte van het stembiljet, vermeld in artikel 1, met maximaal drie lijsten 18 centimeter bedragen.

Art. 5. De hoogte van het stembiljet voor de verkiezing, vermeld in artikel 1, bedraagt 50 centimeter.

Art. 6. De administrateur-generaal van het Agentschap Binnenlands Bestuur kan afwijkingen van de afmetingen, vermeld in artikel 3, 4 en 5 toestaan.

Art. 7. Dit besluit treedt in werking op de dag van de bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad.

BIJLAGEN.

Art. N1. Bijlage 1. - Model als vermeld in artikel 1.

( Beeld niet opgenomen om technische redenen, zie B.St. van 22-05-2019, p. 48632 )

Art. N2. Bijlage 2. - Embleem als vermeld in artikel 2, tweede lid.

( Beeld niet opgenomen om technische redenen, zie B.St. van 22-05-2019, p. 48635 )

Handtekening

Brussel, 14 mei 2019.

De Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT