Ministerieel besluit tot vaststelling van de modellen van attesten, vermeld in artikel 6, derde lid, van het besluit van de Vlaamse Regering van 28 september 2018 houdende het terugkommoment in het kader van de rijopleiding categorie B, de 21 décembre 2018

Artikel 1. Het attest, vermeld in artikel 6, derde lid, 1°, wordt opgesteld conform het model dat opgenomen is in bijlage 1, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 2. Het attest, vermeld in artikel 6, derde lid, 2°, wordt opgesteld conform het model dat opgenomen is in bijlage 2, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 3. Het attest, vermeld in artikel 6, derde lid, 3°, wordt opgesteld conform het model dat opgenomen is in bijlage 3, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 4. Het attest, vermeld in artikel 6, derde lid, 4°, wordt opgesteld conform het model dat opgenomen is in bijlage 4, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 5. Dit besluit treedt in werking op 1 januari 2019.

BIJLAGEN.

Art. N.

( Beeld niet opgenomen om technische redenen, zie B.St. van 27-02-2019, p. 19638 )

Handtekening

Brussel, 21 december 2018.

De Vlaamse minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn,

  1. WEYTS

Aanhef

DE VLAAMSE MINISTER VAN...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT