Ministerieel besluit tot vaststelling van de modellen van bepaalde documenten bedoeld in het koninklijk besluit van 23 maart 1998 betreffende het rijbewijs, het koninklijk besluit van 10 juli 2006 betreffende het rijbewijs voor voertuigen van categorie B, en het koninklijk besluit van 11 mei 2004 betreffende de voorwaarden voor de erkenning van rijscholen voor motorvoertuigen, de 1 octobre 2018

Artikel 1. Het model van het getuigschrift van theoretisch of praktisch onderricht, bedoeld in artikel 23, § 6, van het koninklijk besluit van 11 mei 2004 betreffende de voorwaarden voor de erkenning van rijscholen voor motorvoertuigen, wordt vastgesteld overeenkomstig het model in bijlage 1.

Art. 2. Het model van het bekwaamheidsgetuigschrift, bedoeld in artikel 25, § 6, zesde lid, van het koninklijk besluit van 23 maart 1998 betreffende het rijbewijs, wordt bepaald overeenkomstig het model in bijlage 2.

Art. 3. § 1. Het model van het getuigschrift betreffende de aanvraag tot deelname aan het theoretisch examen in bijzondere zitting, bedoeld in artikel 32, § 5, tweede lid, van het koninklijk besluit van 23 maart 1998 betreffende het rijbewijs, wordt vastgesteld overeenkomstig het model in bijlage 3.

§ 2. Het model van het getuigschrift betreffende de aanvraag tot deelname aan de risicoperceptietest in bijzondere zitting, bedoeld in artikel 25, § 10, eerste lid, van het koninklijk besluit van 23 maart 1998 betreffende het rijbewijs, wordt vastgesteld overeenkomstig het model in bijlage 3.

§ 3. De getuigschriften bedoeld in de paragrafen 1 en 2, worden ingevuld door een psycho-medisch-sociaal centrum, een speciale onderwijsinstelling, een waarnemings- en begeleidingscentrum of een centrum voor beroepskeuzevoorlichting.

De getuigschriften bedoeld in de paragrafen 1 en 2 worden eveneens ingevuld door een instelling, vereniging of centrum zonder winstoogmerk, vereniging of centrum voor de integratie en alfabetisering van vreemdelingen of personen van buitenlandse herkomst die over onvoldoende intellectuele vermogens of alfabetiseringsniveau beschikken en die in een register zijn opgenomen door het directoraat-generaal dat binnen de Waalse overheidsdienst belast is met de organisatie van de examencentra voor rijbewijzen.

Art. 4. Het model van het slaagattest voor het theoretisch examen, bedoeld in artikel 25, § 4, van het koninklijk besluit van 23 maart 1998 betreffende het rijbewijs, wordt vastgesteld overeenkomstig het model in bijlage 4.

Art. 5. Het model van het slaagattest voor de risicoperceptietest, bedoeld in artikel 25, § 7, zesde lid, van het koninklijk besluit van 23 maart 1998 betreffende het rijbewijs, wordt vastgesteld overeenkomstig het model in bijlage 5.

Art. 6. Het model van het getuigschrift betreffende de opleiding en de kandidaat en van zijn gids(en), bedoeld in artikel 7/1, § 2, vijfde lid, van het koninklijk besluit van 10...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT