Ministerieel besluit houdende de vaststelling van de wijze waarop de leden van het gemeentelijk hoofdbureau de uitbetaling van de vergoedingen aanvragen, en van de formulieren waarmee ze de uitbetaling van de vergoedingen aanvragen bij de buitengewone gemeenteraadsverkiezing van 16 juni 2019 in Bilzen, de 15 mai 2019

Artikel 1. Bij de buitengewone gemeenteraadsverkiezing van 16 juni 2019 in Bilzen vraagt de voorzitter van het gemeentelijk hoofdbureau de uitbetaling van de vergoeding voor de leden van zijn bureau aan met formulier G88, dat is opgenomen in bijlage 1, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 2. De voorzitter van het gemeentelijk hoofdbureau bezorgt dat formulier na afloop van de verkiezing aan het provinciebestuur van Limburg. De voorzitter van het gemeentelijk hoofdbureau voegt daarbij de formulieren voor de uitbetaling van het presentiegeld aan de leden van de stem- en telbureaus, die hij van de voorzitters van de stem- en telbureaus heeft ontvangen.

Art. 3. Bij de buitengewone gemeenteraadsverkiezing van 16 juni 2019 in Bilzen gebruiken de rechthebbenden, vermeld in artikel 2, § 2, van het besluit van de Vlaamse Regering van 29 september 2017 tot regeling van de kosten voor de organisatie van de lokale en provinciale verkiezingen, formulier A97, dat is opgenomen in bijlage 2, die bij dit besluit is gevoegd, om hun schuldvordering naar het provinciebestuur van Limburg te sturen.

BIJLAGEN.

Art. N1. Bijlage 1 - Formulier G88 als vermeld in artikel 1

( Beeld niet opgenomen om technische redenen, zie B.St. van 06-06-2019, p. 55520 )

Art. N2. Bijlage 2 - Formulier A97 als vermeld in artikel 3

( Beeld niet opgenomen om technische redenen, zie B.St. van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT