Ministerieel besluit houdende de vastlegging van de modellen van voordrachtsakte en van verbeteringsakte voor de lokale en provinciale verkiezingen van 14 oktober 2018, met inbegrip van de individuele geschreven en te ondertekenen verklaring van de niet-Belgische kandidaten die onderdaan zijn van een lidstaat van de Europese Unie, de 18 juillet 2018

Artikel 1. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 wordt als model van voordrachtsakte voor de voordracht van kandidaten door kiezers in gemeenten met vijfduizend of meer inwoners het formulier G26a gebruikt, opgenomen in bijlage 1, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 2. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 wordt als model van voordrachtsakte voor de voordracht van kandidaten door een aftredend gemeenteraadslid in gemeenten met vijfduizend of meer inwoners het formulier G27a gebruikt, opgenomen in bijlage 2, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 3. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 wordt als model van verbeteringsakte voor de voordracht van kandidaten in gemeenten met vijfduizend of meer inwoners het formulier G26b gebruikt, opgenomen in bijlage 3, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 4. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 wordt als model van voordrachtsakte voor de voordracht van kandidaten door kiezers in gemeenten met minder dan vijfduizend inwoners het formulier G28a gebruikt, opgenomen in bijlage 4, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 5. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 wordt als model van voordrachtsakte voor de voordracht van kandidaten door een aftredend gemeenteraadslid in gemeenten met minder dan vijfduizend inwoners het formulier G29a gebruikt, opgenomen in bijlage 5, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 6. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 wordt als model van verbeteringsakte voor de voordracht van kandidaten in gemeenten met minder dan vijfduizend inwoners het formulier G28b gebruikt, opgenomen in bijlage 6, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 7. Bij de stadsdistrictsraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 wordt als model van voordrachtsakte voor de voordracht van kandidaten door kiezers het formulier D26a gebruikt, opgenomen in bijlage 7, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 8. Bij de stadsdistrictsraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 wordt als model van voordrachtsakte voor de voordracht van kandidaten door een aftredend stadsdistrictsraadslid het formulier D27a gebruikt, opgenomen in bijlage 8, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 9. Bij de stadsdistrictsraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 wordt als model van verbeteringsakte voor de voordracht van kandidaten het formulier D26b gebruikt, opgenomen in bijlage 9, die bij dit besluit is gevoegd.

Art. 10. Bij de provincieraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 wordt als model...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT