Ministerieel besluit houdende overdracht van bevoegdheid en handtekening inzake personeelsaangelegenheden voor de Veiligheid van de Staat aan de administrateur-generaal van de Veiligheid van de Staat, de 27 avril 2020

HOOFDSTUK I. - Overdracht van bevoegdheid en van handtekening

Artikel 1. Overdracht van bevoegdheid en van handtekening wordt toegekend aan de administrateur-generaal van de Veiligheid van de Staat, door de Minister, voor het personeel van de Veiligheid van de Staat, om de beslissingen en maatregelen, opgenomen in bijlagen 1 en 2 van dit besluit, te nemen.

Art. 2. In geval van afwezigheid of verhindering, worden de bij dit besluit overgedragen bevoegdheden en handtekeningen uitgeoefend door hun plaatsvervangers.

HOOFDSTUK II. - Handtekening en begeleidende formule

Art. 3. Zij die de bij dit besluit overgedragen bevoegdheden en handtekeningen uitoefenen, tekenen, naargelang het geval, de stukken met de formule: "Voor de Minister" / "Voor de administrateur-generaal van de Veiligheid van de Staat", gevolgd door de vermelding van hun naam en hun functie.

HOOFDSTUK III. - Opheffingsbepalingen

Art. 4. Het ministerieel besluit van 21 februari 2012 houdende overdracht van bevoegdheid van handtekening inzake personeel voor de centrale diensten, het NICC, de administratieve diensten van de Veiligheid van de Staat, de buitendiensten van het directoraat-generaal Penitentiaire Inrichtingen en het directoraat-generaal Justitiehuizen aan de voorzitter van het Directiecomité en aan sommige directeurs en diensthoofden van de personeelsdiensten van de Federale Overheidsdienst Justitie, gewijzigd bij het ministerieel besluit van 5 juni 2013, wordt, voor wat betreft de Veiligheid van de Staat, opgeheven.

Art. 5. Het besluit van de voorzitter van het directiecomité van de Federale Overheidsdienst Justitie van 9 mei 2018 houdende overdracht van bevoegdheid en van handtekening inzake personeel voor de centrale diensten, de Veiligheid van de Staat en de buitendiensten van het directoraat-generaal Penitentiaire Inrichtingen, wordt, voor wat betreft de Veiligheid van de Staat, opgeheven.

Art. 6. Dit besluit treedt in werking op 1 juni 2020.

BIJLAGE.

Art. N.

( Beeld niet opgenomen om technische redenen, zie B.St. van 18-05-2020, p. 35766 )

Handtekening

Brussel, 27 april 2020.

K. GEENS

Aanhef

De Minister van Justitie,

Gelet op de wet van 10 april 1995 betreffende de herverdeling van de arbeid in de openbare sector;

Gelet op de wet van 8 april 1965 tot instelling van de arbeidsreglementen;

Gelet op de wet van 3 juli 1978 betreffende de arbeidsovereenkomsten;

Gelet op de wet van 19 juli 2012 betreffende de vierdagenweek en het halftijds werken vanaf 50 of 55 jaar in de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT