Ministerieel besluit houdende oprichting van het Tussenoverlegcomité en van Basisoverlegcomités in het gebied van het Sectorcomité XI voor de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg, de 17 mars 2021

Artikel 1. In het gebied van het Hoog Overlegcomité dat overeenstemt met Sectorcomité XI, wordt voor de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg, een Tussenoverlegcomité opgericht alsmede de volgende Basisoverlegcomités:

- Buitendiensten van de Administratie "Toezicht op het welzijn op het werk ";

- Buitendiensten van de Administratie " Toezicht op de sociale wetten ";

- Sociale inlichtingen - en Opsporingsdienst;

- Andere diensten van het departement.

Art. 2. Het gebied van het Tussenoverlegcomité omvat de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg. Dit Comité wordt voorgezeten door de Voorzitter van het Directiecomité of door de titularis van de management- of staffunctie die hij aanwijst.

Art. 3. Het gebied van het Basisoverlegcomité " Toezicht op het welzijn " op het werk omvat de buitendiensten van de administratie " Toezicht op het welzijn op het werk ". Dit Comité wordt voorgezeten door de titularis van de managementfunctie die deze administratie leidt.

Art. 4. Het gebied van het Basisoverlegcomité "Toezicht op de sociale wetten " omvat de buitendiensten van de administratie " Toezicht op de sociale wetten". Dit Comité wordt voorgezeten door de titularis van de managementfunctie die deze administratie leidt.

Art. 5. Het gebied van het Basisoverlegcomité van Sociale inlichtingen - en Opsporingsdienst omvat de personeelsleden die behoren bij de Sociale inlichtingen - en Opsporingsdienst. Dit Comité wordt voorgezeten door de titularis van de managementfunctie die deze administratie leidt.

Art. 6. Het gebied van het Basisoverlegcomité " Andere diensten van het Departement" omvat het hoofdbestuur en de buitendiensten die niet bedoeld zijn in de artikelen 3, 4 en 5. Dit Comité wordt voorgezeten door de Voorzitter van het Directiecomité of door de titularis van de management- of staffunctie die hij aanwijst.

Art. 7. De leden van de overheidsdelegatie...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT