Ministerieel besluit houdende delegatie van handtekening aan de Directeur-generaal van het Directoraat-generaal Dier, Plant en Voeding van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu voor de afwijkingen inzake nutriënten en voedingsmiddelen waaraan nutriënten werden toegevoegd en inzake voedingsmiddelen die uit planten of uit plantenbereidingen samengesteld zijn of deze bevatten, de 1 mars 2022

Artikel 1. In toepassing van artikel 6 van het koninklijk besluit van 30 mei 2021 betreffende het in de handel brengen van nutriënten en van voedingsmiddelen waaraan nutriënten werden toegevoegd, wordt delegatie van handtekening verleend aan de Directeur-generaal van het Directoraat-generaal Dier, Plant en Voeding van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu voor wat betreft de afwijkingen inzake het in de handel brengen van nutriënten en van voedingsmiddelen waaraan nutriënten werden toegevoegd.

Art. 2. In toepassing van artikel 3, § 2, 4de lid, van het koninklijk besluit van 31 augustus 2021 betreffende de fabricage van en de handel in voedingsmiddelen die uit planten of uit plantenbereidingen samengesteld zijn of deze bevatten, wordt delegatie van handtekening verleend aan de Directeur-generaal van het Directoraat-generaal Dier, Plant en Voeding van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu voor wat betreft de afwijkingen inzake de fabricage en het in de handel brengen van plantenbereidingen verkregen uit planten die vermeld zijn in lijst 1 van de bijlage bij het voornoemde koninklijk besluit van 31 augustus 2021 als voedingsmiddelen of verwerkt in voedingsmiddelen.

Art. 3. De delegaties die bij dit besluit worden verleend, worden tevens verleend aan de ambtenaar die belast is met de vervanging van de titularis in de functie of die hem vervangt in geval van tijdelijke afwezigheid of verhindering.

In geval van tijdelijke afwezigheid of verhindering plaatst de betrokken ambtenaar boven zijn...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT