Leger. - Personeel Leger. - Landmacht. - Overgang van het kader van de beroepsofficieren naar het kader van de reserveofficieren Bij koninklijk besluit nr. 3991 van 3 juni 2022

Leger. - Personeel

Leger. - Landmacht. - Overgang van het kader van de beroepsofficieren naar het kader van de reserveofficieren

Bij koninklijk besluit nr. 3991 van 3 juni 2022, wordt het ontslag uit het ambt dat hij in de categorie van de beroepsofficieren van niveau A bekleedt, aangeboden door kapitein T. Darville, aanvaard op 1 juni 2022.

Hij gaat op deze datum, met zijn graad en zijn anciënniteit, over naar de categorie van de reserveofficieren in zijn vakrichting.

Voor verdere bevordering neemt hij anciënniteitsrang als kapitein van het reservekader op 28 september 2020.

Leger. - Luchtmacht. - Overgang van het kader van de beroepsofficieren naar het kader van de reserveofficieren

Bij koninklijk besluit nr. 3992 van 3 juni 2022, wordt het ontslag uit het ambt dat hij in de categorie van de beroepsofficieren van niveau A bekleedt, aangeboden door kapitein-commandant van het vliegwezen F. Dejonghe, aanvaard op 1 mei 2022.

Hij gaat op deze datum, met zijn graad en zijn anciënniteit, over naar de categorie van de reserveofficieren in zijn vakrichting.

Voor verdere bevordering neemt hij anciënniteitsrang als kapitein-commandant van het vliegwezen van het reservekader op 28 september 2017.

Krijgsmacht. - Aanstelling van kandidaat-reserveofficieren

Bij koninklijk besluit nr. 3993 van 3 juni 2022,

worden de tweede meesters van het reservekader, T. De Mol en D. Frognet, op 1 oktober 2021 aangesteld in de graad van vaandrig-ter-zee tweede klasse in het reservekader, in hun vakrichting.

wordt de tweede meester van het reservekader, R. Dulait, op 1 januari 2022 aangesteld in de graad van vaandrig-ter-zee tweede klasse in het reservekader, in zijn vakrichting.

Burgerpersoneel. - Ontslag uit het ambt

Bij koninklijk besluit nr. 3994 van 3 juni 2022, wordt mevrouw Janne Deferme, stagedoend attaché, op 26 april 2022 's avonds op eigen verzoek uit haar betrekking ontslagen.

Burgerpersoneel. - Eervol ontslag

Bij koninklijk besluit nr. 3995 van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT