Leefmilieu Bij beslissing van 25 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu

Leefmilieu

Bij beslissing van 25 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de heer Clément Collinge, woonachtig rue Croix Evrard te 5370 Verlée, erkend als verantwoordelijke voor de verrichtingen met betrekking tot de hergroepering van gevaarlijke afvalstoffen die uitgevoerd worden binnen de exploitatiezetel van de "SCRL BEP-ENVIRONNEMENT" te Ciney.

Bij beslissing van 25 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de heer Mickaël Denoyelle, woonachtig rue de la Couture 12 te 59 198 Haspres (Frankrijk), erkend als verantwoordelijke voor de verrichtingen met betrekking tot de hergroepering van gevaarlijke afvalstoffen die uitgevoerd worden binnen de exploitatiezetel van de "SA DC ENVIRONMENT" te Roux.

Bij beslissing van 25 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de heer Geert Van Beek, woonachtig 't Zand 17A te 2370 Arendonk, erkend als verantwoordelijke voor de verrichtingen met betrekking tot de hergroepering van gevaarlijke afvalstoffen en afgewerkte oliën die uitgevoerd worden binnen de exploitatiezetel van de "SA REMONDIS INDUSTRIAL SERVICE" te Milmort.

Bij beslissing van 25 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de heer Daan De Beleyr, woonachtig Antwerpen Steenweg 65 te 9140 Temse, erkend als verantwoordelijke voor de verrichtingen met betrekking tot de hergroepering van gevaarlijke afvalstoffen die uitgevoerd worden binnen de exploitatiezetel van de "SA VEOLIA ES MRC" te Malonne.

Bij beslissing van 25 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de erkenning als vervoerder van gevaarlijke afvalstoffen van de "SPRL M.A.J. LA CROISETTE", gevestigd rue de la Montagne 61 te 5060 Falisolle, uitgebreid tot nieuwe afvalstoffen.

Bij beslissing van 25 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de schorsing van de erkenning als vervoerder van gevaarlijke afvalstoffen die bij administratieve beslissing van 14 oktober 2020 aan de BV INTERNATIONAAL...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT