Leefmilieu Bij beslissing van 17 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu

 
GRATIS UITTREKSEL

Leefmilieu

Bij beslissing van 17 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de GmbH BARES BAUSTOFFHANDEL & REIFENSERVICE, gevestigd Zum Gleis-Dreieck 38, te 06347 Gerbstedt (Duitsland), erkend als vervoerder van gevaarlijke afvalstoffen.

Bij beslissing van 17 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de "SA BRUCO SUD", gevestigd rue des Glaces nationales 169, te 5060 Sambreville, erkend als ophaler en vervoerder van gevaarlijke afvalstoffen.

Bij beslissing van 17 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de "SA DC ENVIRONMENT", gevestigd rue du Roton 57, te 6240 Farciennes, erkend als ophaler van gevaarlijke afvalstoffen.

Bij beslissing van 17 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de NV ENVISAN, gevestigd Tragel 60,, te 9308 Hofstade-Aalst, erkend als ophaler en vervoerder van gevaarlijke afvalstoffen.

Bij beslissing van 17 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de "SPRL FREDDY SACRE & FILS", gevestigd rue des Rouaux 3, te 5536 Courrière, erkend als ophaler en vervoerder van gevaarlijke afvalstoffen.

Bij beslissing van 17 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de "SPRL ETS HUBLET", gevestigd rue des Artisans 10, te 5150 Floreffe, erkend als ophaler en vervoerder van gevaarlijke afvalstoffen.

Bij beslissing van 17 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de "SA RENOVATION DE CITERNES INDUSTRIELLES", gevestigd Rivage 21, te 4970 Stavelot, erkend als vervoerder van gevaarlijke afvalstoffen.

Bij beslissing van 17 maart 2021 van mevr. B. Heindrichs, directrice-generaal van de Waalse Overheidsdienst Landbouw, Natuurlijke Hulpmiddelen en Leefmilieu, wordt de schorsing van de erkenning als vervoerder van gevaarlijke afvalstoffen die bij administratieve beslissing van 4 december 2020 aan de GmbH STOCKHAUSEN GREEN LINE SERVICE, gevestigd Industriepark...

Om verder te lezen

PROBEER HET UIT