Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 13 juli 2006 is, op haar verzoek, aan Mevr. Lannoy, J., ontslag verleend uit haar ambt van referendaris binnen het rechtsgebied van het hof van beroep te B

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 13 juli 2006 is, op haar verzoek, aan Mevr. Lannoy, J., ontslag verleend uit haar ambt van referendaris binnen het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, aangewezen bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel.

Dit besluit treedt in werking op 30 september 2006 's avonds.

Bij koninklijk besluit van 18 juli 2006, uitwerking hebbend met ingang van 30 april 2006 's avonds, is een einde gesteld aan de functies van Mevr. Jaspar, L., secretaris bij het parket van de arbeidsauditeur te Verviers en te Eupen.

Betrokkene mag haar aanspraak op definitief vroegtijdig pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 20 juli 2006 is benoemd tot secretaris bij het parket van de arbeidsauditeur te Charleroi, de heer Crowet, P., eerstaanwezend adjunct-secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Charleroi.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij ministeriÎle besluiten van 31 juli 2006 :

- is aan Mevr. Maltus, M., secretaris-hoofd van dienst bij het parket van het hof van beroep te Luik, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van hoofdsecretaris van het parket van dit hof te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- is aan Mevr. Mauth, Y., secretaris bij het parket van het hof van beroep te...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT