Krijgsmacht Toekenning van een eervolle onderscheiding ten uitzonderlijke titel Bij koninklijk besluit nr. 3975 van 5 mei 2022

Krijgsmacht

Toekenning van een eervolle onderscheiding ten uitzonderlijke titel

Bij koninklijk besluit nr. 3975 van 5 mei 2022, wordt kolonel stafbrevethouder P. Hoggart bevorderd tot Commandeur in de Leopoldsorde voor de uitzonderlijke verdiensten bewezen aan Zijne Majesteit de Koning Filip in de hoedanigheid van Commandant van de Koninklijke Paleizen en Directeur der Koninklijke Jachten.

Hij neemt zijn rang in de Orde in op de datum van vandaag.

Bij koninklijk besluit nr. 3976 van 5 mei 2022, worden benoemd tot Commandeur in de Orde van Leopold II:

majoor stafbrevethoud G. Claes,

korvetkapitein N. Monteyne

Voor de uitzonderlijke verdiensten aan Zijne Majesteit de Koning bewezen respectievelijk in hoedanigheid van Ordonnansofficier van Zijne Majesteit de Koning en van Adjunct-Protocolchef bij het Huis van Zijne Majesteit de Koning.

Ze nemen hun rang in de Orde in op de datum van vandaag.

Burgerpersoneel. - Benoeming

Bij koninklijk besluit nr. 3977 van 18 mei 2022, wordt mijnheer Jasper Wellens, op 23 december 2021, in vast verband benoemd in de klasse A1. Hij draagt de titel van attaché.

Voor de vaststelling van zijn anciënniteit in de klasse A1 worden de werkelijke diensten gepresteerd vanaf 1 november 2020 in aanmerking genomen.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 23 december 2021, met uitzondering van het tweede lid, dat uitwerking heeft met ingang van 1 november 2020.

Overeenkomstig de gecoördineerde wetten op de Raad van State kan beroep worden ingediend binnen de zestig dagen na deze bekendmaking. Het verzoekschrift hiertoe dient bij ter post aangetekende brief aan de Raad van State, Wetenschapsstraat 33 te 1040 BRUSSEL te worden toegezonden.

Bij koninklijk besluit nr. 3978 van 18 mei 2022, wordt mijnheer Robbie Nagels, op 1 januari 2022, in vast verband benoemd in de klasse A1. Hij draagt de titel van attaché.

Voor de vaststelling van zijn anciënniteit in de klasse A1 worden de werkelijke diensten gepresteerd vanaf 1 januari 2021 in aanmerking genomen.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 januari 2022, met uitzondering van het tweede lid, dat...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT