Krijgsmacht. - Benoeming van kandidaat-beroepsofficieren van niveau B Bij koninklijk besluit nr. 3055 van 12 mei 2020: Landmacht De kandidaat-beroepsofficieren van niveau B, van wie de namen volgen

Krijgsmacht. - Benoeming van kandidaat-beroepsofficieren van niveau B

Bij koninklijk besluit nr. 3055 van 12 mei 2020:

Landmacht

De kandidaat-beroepsofficieren van niveau B, van wie de namen volgen, worden op 26 juni 2019 benoemd in de graad van onderluitenant, met terugwerking inzake anciënniteit voor de bevordering op 26 juni 2018, en opgenomen in de hoedanigheid van beroepsofficier van niveau B en worden in de hierna vermelde vakrichtingen ingeschreven:

Technieken van het grondmaterieel

B. Emmerechts

"Supply chain" en mobiliteit

J. Arents, C. Vandesteene

De kandidaat-beroepsofficieren van niveau B, van wie de namen volgen, worden op 26 september 2019 benoemd in de graad van onderluitenant, met terugwerking inzake anciënniteit voor de bevordering op 26 juni 2018, en opgenomen in de hoedanigheid van beroepsofficier van niveau B en worden in de hierna vermelde vakrichtingen ingeschreven:

Inwerkingsstelling van grondwapensystemen

A. Sferlazza, E. Vanhaelst

Technieken van communicatie- en informatiesystemen

S. Honorez, M. Janssen

De kandidaat-beroepsofficier van niveau B, A. Verstichel, wordt op 26 maart 2020 benoemd in de graad van onderluitenant, met terugwerking inzake anciënniteit voor de bevordering op 26 juni 2018, en opgenomen in de hoedanigheid van beroepsofficier van niveau B en wordt in de vakrichting inwerkingsstelling van grondwapensystemen ingeschreven.

Luchtmacht

De kandidaat-beroepsofficieren van niveau B, van wie de namen volgen, worden op 26 juni 2019 benoemd in de graad van onderluitenant van het vliegwezen, met terugwerking inzake anciënniteit voor de bevordering op 26 juni 2018, en opgenomen in de hoedanigheid van beroepsofficier van niveau B en worden in de hierna vermelde vakrichtingen ingeschreven.

Inwerkingsstelling van grondwapensystemen

J. Macquoy

Technieken van het grondmaterieel

G. Finkenflügel

Technieken van het luchtmaterieel

T. Nuyens, G. Vertommen, D. Wamba

De kandidaat-beroepsofficieren van niveau B, van wie de namen volgen, worden op 26 december 2019 benoemd in de graad van onderluitenant van het vliegwezen, met terugwerking inzake anciënniteit voor de bevordering op 26 juni 2018, en opgenomen in de hoedanigheid van beroepsofficier van niveau B en worden in de hierna vermelde vakrichtingen ingeschreven:

...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT