Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 30 augustus 2008 : - is aan Mevr. De Vusser, K., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Brus

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 30 augustus 2008 :

- is aan Mevr. De Vusser, K., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel.

Dit besluit treedt in werking op 1 oktober 2008;

- uitwerking hebbend met ingang van 31 juli 2008 's avonds, is een einde gesteld aan de functies van Mevr. Eggermont, M.-C., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Doornik.

Betrokkene mag haar aanspraak op definitief vroegtijdig pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren;

- is aan Mevr. Delecluse, M., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van eerstaanwezend adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Doornik.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 31 augustus 2008 's avonds;

- is aan Mevr. Delbroeck, S., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van jurist in het rechtsgebied van het hof van beroep te Antwerpen.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 21 april 2008 's avonds;

- is aan Mevr. Peeters, T., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van parketjurist bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 april 2008;

- is het koninklijk besluit van 27 mei 2008, waarbij Mevr. Walckiers, H., voorlopig benoemd is tot referendaris in het rechtsgebied van het hof van beroep te Bergen, ingetrokken;

- is het koninklijk besluit van 29 juni 2008, waarbij Mevr. Heyninck, E., medewerker bij de griffie van de politierechtbank te Tongeren werd benoemd tot adjunct-griffier bij deze rechtbank, ingetrokken.

Bij koninklijke besluiten van 30 augustus 2008, zijn benoemd tot :

- adjunct-griffier bij het hof van beroep te Antwerpen, Mevr. Vanhees, N., medewerker bij de griffie van de rechtbank van eerste aanleg te Hasselt.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- adjunct-griffier bij het hof van beroep te Gent, de heer Defoort, W., adjunct-griffier bij het hof van beroep te Antwerpen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Tongeren, Mevr. Tans, I., assistent bij de griffie van deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging, welke niet kan geschieden vóór 18 januari 2009;

- griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Bergen, de heer Paternotte, J.-C., adjunct-griffier bij deze rechtbank.

Dit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT