Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 28 september 2008 : - is een einde gesteld aan de functies van Mevr. Rooze, W., adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, met in

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 28 september 2008 :

- is een einde gesteld aan de functies van Mevr. Rooze, W., adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, met ingang van 31 augustus 2008 's avonds.

Betrokkene mag haar aanspraak op definitief vroegtijdig pensioen laten gelden;

- is aan Mevr. Wante, W., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Gent.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 30 september 2008 's avonds.

Bij koninklijke besluiten van 28 september 2008, zijn benoemd tot :

- griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Hasselt, de heer Petrov, L., eerstaanwezend adjunct-griffier bij deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging, welke niet kan geschieden vóór 1 februari 2009;

- adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Gent, Mevr. Hebberecht, K., adjunct-secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Gent.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- voorlopig benoemd adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Gent, Mevr. Cousy, E., licentiaat in de rechten.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- adjunct-griffier bij de rechtbank van koophandel te Antwerpen, Mevr. Debeckker, H., medewerker bij de griffie van deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- griffier bij het vredegerecht van het kanton Aarschot, Mevr. Willems, K., adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging, welke niet kan geschieden vóór 1 april 2009;

- griffier bij het vredegerecht van het zesde kanton Brussel, Mevr. De Backer, K., adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Châtelet, Mevr. Plateau, C., adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 7 april 2008;

- adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Péruwelz- Leuze-en-Hainaut, Mevr. Deman, C., assistent bij de griffie van de rechtbank van koophandel te Doornik.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- adjunct-griffier bij de politierechtbank te Vilvoorde, Mevr. Braspennincx, S., medewerker bij de griffie van de politierechtbank te...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT