Koninklijk besluit tot wijziging van bepalingen betreffende de werving van militairen, de 20 juillet 2022

Artikel 1. Artikel 3bis van het koninklijk besluit van 3 mei 2003 betreffende het statuut van de militairen van het reservekader van de Krijgsmacht, ingevoegd bij het koninklijk besluit van 16 oktober 2009, wordt opgeheven.

Art. 2. In artikel 3quinquies van hetzelfde besluit, ingevoegd bij het koninklijk besluit van 16 oktober 2009, worden de woorden "in de artikelen 3bis, 3ter en 3quater" vervangen door de woorden "in de artikelen 3ter en 3quater".

Art. 3. In artikel 6, § 3, van het koninklijk besluit van 11 september 2003 betreffende de werving van de militairen, gewijzigd bij de koninklijke besluiten van 6 december 2012 en 7 november 2013, worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  1. in het eerste lid worden de woorden "De commandant van de Dienst onthaal en oriëntatie is bevoegd" vervangen door de woorden "De autoriteit binnen de algemene directie human resources belast met de rekrutering en de selectie is bevoegd";

  2. in het tweede lid worden de woorden "De commandant van de Dienst onthaal en oriëntatie" vervangen door de woorden "De autoriteit binnen de algemene directie human resources belast met de rekrutering en de selectie".

    Art. 4. Artikel 10 van hetzelfde besluit, gewijzigd bij de koninklijke besluiten van 6 december 2012 en 7 november 2013, wordt opgeheven.

    Art. 5. Artikel 20 van hetzelfde besluit, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 16 oktober 2009, wordt opgeheven.

    Art. 6. In artikel 26, § 1, van hetzelfde besluit, vervangen bij het koninklijk besluit van 18 augustus 2010 en gewijzigd bij het koninklijk besluit van 7 november 2013, worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  3. in het tweede lid worden de woorden "bij de commandant van de Dienst onthaal en oriëntatie" vervangen door de woorden "bij de autoriteit binnen de algemene directie human resources belast met de rekrutering en de selectie";

  4. in het derde lid worden de woorden "De commandant van de Dienst onthaal en oriëntatie" vervangen door de woorden "De autoriteit binnen de algemene directie human resources belast met de rekrutering en de selectie".

    Art. 7. In artikel 28, eerste lid, van hetzelfde besluit, vervangen bij het koninklijk besluit van 6 december 2012 en gewijzigd bij de koninklijke besluiten van 7 november 2013 en 3 juli 2019, worden in de inleidende zin de woorden "De commandant van de Dienst onthaal en oriëntatie is bevoegd" vervangen door de woorden "De autoriteit binnen de algemene directie human resources belast met de rekrutering en de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT