Koninklijk besluit tot wijziging van artikel 5 van het koninklijk besluit van 23 maart 2007 tot uitvoering van de artikelen 2, 3°, b, 28, § 2, en 53 van de wet van 26 juni 2002 betreffende de sluiting van ondernemingen, de 29 août 2021

Artikel 1. In artikel 5 van het koninklijk besluit van 23 maart 2007 tot uitvoering van de artikelen 2, 3°, b, 28, § 2, en 53 van de wet van 26 juni 2002 betreffende de sluiting van de ondernemingen worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  1. in het eerste streepje worden de woorden "33 % ten laste van 99,43 % van het totale bedrag" vervangen door de woorden "33 % ten laste van 98,57 % van het totale bedrag";

  2. in het tweede streepje worden de woorden "27 % ten laste van 99,43 % van het totale bedrag" vervangen door de woorden "27 % ten laste van 98,57 % van het totale bedrag".

Art. 2. Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 juli 2021.

Art. 3. De minister bevoegd voor Werk is belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Gegeven te Brussel, 29 augustus 2021.

FILIP

Van Koningswege :

De Minister van Werk,

P.-Y. DERMAGNE

Aanhef

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 26 juni 2002 betreffende de sluiting van ondernemingen, artikel 53, tweede lid;

Gelet op het koninklijk besluit van 23 maart 2007 tot uitvoering van de artikelen 2, 3°, b, 28, § 2, en 53 van de wet van 26 juni 2002 betreffende de sluiting van de ondernemingen;

Gelet op het advies nr. 2.213 van de Nationale Arbeidsraad, gegeven op 19 april 2021;

Gelet op het advies van het beheerscomité van het Fonds tot vergoeding van de in geval van sluiting van ondernemingen ontslagen werknemers, gegeven op 3 juni 2021;

Gelet op het advies van de inspecteur van Financiën, gegeven op 24 juni 2021;

Gelet op het akkoord van de Staatssecretaris voor Begroting, gegeven op 6 juli 2021;

Gelet op advies...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT