Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 5 januari 2020 tot bepaling van de specifieke uitgiftevoorschriften van de loterij met biljetten, genaamd 'Bingo 3 euro', een door de Nationale Loterij georganiseerde openbare loterij, de 7 janvier 2021

Artikel 1. In artikel 3 van het koninklijk besluit van 5 januari 2020 tot bepaling van de specifieke uitgiftevoorschriften van de loterij met biljetten, genaamd "Bingo 3 euro", een door de Nationale Loterij georganiseerde openbare loterij, worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  1. § 1, tweede tot en met zesde lid, wordt vervangen als volgt:

    "Onder de in het eerste lid bedoelde ondoorzichtige deklaag staan 24 verschillende nummers genaamd "Winnende nummers", die willekeurig worden gekozen uit 55 nummers gaande van 01 tot en met 55.

    Nabij de in het eerste lid bedoelde speelzone bevindt zich een andere duidelijk afgebakende speelzone die een kaart weergeeft, genaamd "Bingokaart". De Bingokaart bestaat uit 55 vakjes die worden geschikt in 10 horizontale rijen of niveaus in de vorm van een piramide.

    In ieder van deze 55 vakjes staat een verschillend nummer van links naar rechts en van boven naar beneden gaande van 01 tot en met 55.

    De bovenste rij van de Bingokaart bevat 1 vakje, de tweede rij 2 vakjes, de derde rij 3 vakjes, enz. en de tiende en laatste rij 10 vakjes.

    Op de Bingokaart staat rechts ervan op elk van de 10 niveaus van boven naar beneden de volgende lotenbedragen, gekozen uit de in artikel 2 bedoelde loten: € 3, € 5, € 10, € 15, € 25, € 50, € 500, € 10.000, € 25.000, € 100.000."

  2. § 3, tweede lid, wordt vervangen als volgt:

    "Het lot dat wordt toegekend is rechts van de Bingokaart vermeld op het betreffende niveau van de winnende horizontale rij."

    Art. 2. In artikel 4 van hetzelfde besluit, wordt het cijfer "55" vervangen door het cijfer "28".

    Art. 3. De biljetten "Bingo" uitgegeven vóór 1 februari 2021 blijven onderworpen aan de regels van het koninklijk besluit van 5 januari 2020 tot bepaling van de specifieke uitgiftevoorschriften van de loterij met biljetten, genaamd "Bingo 3 euro", een door de Nationale Loterij georganiseerde openbare loterij, zoals van kracht de dag voorafgaand aan de datum van inwerkingtreding van het huidige besluit.

    Art. 4. Dit besluit treedt in werking de dag waarop het in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

    Art. 5. De minister bevoegd voor de Nationale Loterij is belast met de uitvoering van dit besluit.

    Handtekening

    Gegeven te Brussel, 7 januari 2021.

    FILIP

    Van Koningswege :

    De Minister van Binnenlandse Zaken, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing,

    A.VERLINDEN

    De Staatssecretaris van Asiel en Migratie, belast met de Nationale Loterij,

    S. MAHDI

    Aanhef

    FILIP, Koning der...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT