Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 10 november 2009 houdende vaststelling van de personeelsformatie van gerechtspersoneel van het niveau A en het koninklijk besluit van 25 maart 2014 houdende vaststelling van de personeelsformatie van de secretarissen bij de parketten, en van de personeelsleden bij de griffies en de parketsecretariaten bij de hoven en rechtbanken, de 13 novembre 2020

Artikel 1. In artikel 1 van het koninklijk besluit van 10 november 2009 houdende vaststelling van de personeelsformatie van gerechtspersoneel van het niveau A wordt het cijfer "73" vervangen door het cijfer "74".

Art. 2. Artikel 2 van hetzelfde koninklijk besluit, wordt aangevuld met een lid, luidende : "Tenminste één van deze betrekkingen wordt toegekend aan het federaal parket".

Art. 3. In artikel 3 van het koninklijk besluit van 25 maart 2014 houdende vaststelling van de personeelsformatie van de secretarissen bij de parketten, en van de personeelsleden bij de griffies en de parketsecretariaten bij de hoven en rechtbanken worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  1. in de tabel "Rechtbanken van Koophandel" worden de woorden "Rechtbanken van koophandel" vervangen door het woord "Ondernemingsrechtbanken", het woord "Nijvel" wordt vervangen door de woorden "Waals-Brabant" en de woorden "Bergen-Charleroi" worden vervangen door het woord "Henegouwen";

  2. in de tabel "Arbeidsrechtbanken" wordt het woord "Nijvel" vervangen door de woorden "Waals-Brabant" en de woorden "Bergen-Charleroi" worden vervangen door het woord "Henegouwen".

    Art. 4. In de tabel "Federaal parket", opgenomen in artikel 4 van hetzelfde koninklijk besluit, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 11 augustus 2017, worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  3. het cijfer "2" bij "Administratief deskundige" wordt vervangen door het cijfer "3";

  4. het cijfer "21" bij "Assistent" wordt vervangen door het cijfer "22".

    Art. 5. In de tabel "Arbeidsrechtbanken" opgenomen in artikel 4 van hetzelfde besluit, wordt het woord "Nijvel" vervangen door de woorden "Waals-Brabant" en de woorden "Bergen-Charleroi" worden vervangen door het woord "Henegouwen".

    Art. 6. In artikel 5, eerste lid, van hetzelfde besluit, worden de woorden "rechtbanken van koophandel" vervangen door het woord "ondernemingsrechtbanken".

    Art. 7. In artikel 6, e), van hetzelfde besluit, worden de woorden "rechtbank van koophandel" vervangen door het woord "ondernemingsrechtbank".

    Art. 8. De minister bevoegd voor Justitie is belast met de uitvoering van dit besluit.

    Handtekening

    Gegeven te Brussel, 13 november 2020.

    FILIP

    Van Koningswege :

    De Minister van Justitie,

    V. VAN QUICKENBORNE

    Aanhef

    FILIP, Koning der...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT