Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 21 juli 2016 tot vaststelling van het statuut van de ambtenaren van de buitenlandse carrière en de consulaire carrière, de 21 novembre 2018

Artikel 1. In artikel 114 van het koninklijk besluit van 21 juli 2016 tot vaststelling van het statuut van de ambtenaren van de buitenlandse carrière en de consulaire carrière worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  1. de tabel bedoeld in paragraaf 1, tweede lid wordt aangevuld met een rij, bestaande uit " 16A " in de linkerkolom en " A51 " in de rechterkolom;

  2. in paragraaf 2 wordt het tweede lid vervangen als volgt :

" De stagiair vermeld in eerste lid wordt bij zijn benoeming ingeschaald in de weddeschaal NA21 bepaald in bijlage I van de bezoldigingsregeling. Hij verkrijgt het voordeel van de oude weddeschaal A12 bepaald in bijlage II van de bezoldigingsregeling indien deze voordeliger is. "

Art. 2. In artikel 115 van hetzelfde besluit wordt paragraaf 1 vervangen als volgt :

" § 1. De ambtenaar vermeld in artikel 112, § 1, 2°, die bij de inwerkingtreding van dit besluit in de oude specifieke weddeschaal 10A bepaald in bijlage III van de bezoldigingsregeling bezoldigd werd, verkrijgt het voordeel van de oude weddeschaal A11 bepaald in bijlage II van de bezoldigingsregeling.

Na 4 jaar schaalanciënniteit wordt hij ingeschaald in de weddeschaal NA21 bepaald in bijlage I van de bezoldigingsregeling. Hij verkrijgt het voordeel van de oude weddeschaal A12 bepaald in bijlage II van de bezoldigingsregeling, indien deze voordeliger is. "

Art. 3. Artikel 119, § 2 van hetzelfde besluit wordt aangevuld met een lid, luidende :

" In afwijking van artikel 109, derde en vierde lid wordt de ambtenaar bevorderd naar de weddeschaal C4 bepaald in bijlage I van de bezoldigingsregeling volgens de voorwaarden van artikel 109, eerste en tweede lid. "

Art. 4. Artikel 119, § 3 van hetzelfde besluit wordt aangevuld met een lid, luidende :

" In afwijking van artikel 109, derde en vierde lid wordt de ambtenaar bevorderd naar de weddeschaal C5 bepaald in bijlage I van de bezoldigingsregeling volgens de voorwaarden van artikel 109, eerste en tweede lid. "

Art. 5. Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 augustus 2014.

Art. 6. De minister bevoegd voor Buitenlandse Zaken en de minister bevoegd voor Ontwikkelingssamenwerking zijn, ieder wat hem betreft, belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Gegeven te Brussel, 21 november 2018.

FILIP

Van Koningswege :De Minister van Buitenlandse Zaken,

D. REYNDERS

De Minister van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT