Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 5 februari 2015 tot vaststelling van bepaalde ministeriele bevoegdheden, de 20 janvier 2019

Artikel 1. In de Franse tekst van artikel 10 van het koninklijk besluit van 5 februari 2015 tot vaststelling van bepaalde ministeriële bevoegdheden, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 4 mei 2015, worden de woorden " La Ministre de la Mobilité est compétente" vervangen door de woorden " Le Ministre de la Mobilité est compétent ".

Art. 2. In artikel 11 van hetzelfde besluit, gewijzigd bij de koninklijke besluiten van 22 februari 2015 en 7 mei 2017, worden in de bepaling onder 4° de woorden "de Minister van Financiën en de Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel, toegevoegd aan de Minister belast met Buitenlandse Handel" vervangen door de woorden "belast met Buitenlandse Handel, en de Minister van Financiën".

Art. 3. In artikel 12 van hetzelfde besluit worden de woorden " Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel, toegevoegd aan de" opgeheven.

Art. 4. In artikel 13 van hetzelfde besluit worden de woorden "Staatssecretaris voor Bestrijding van de sociale fraude, toegevoegd aan de Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid," vervangen door de woorden "Minister belast met Bestrijding van de sociale fraude".

Art. 5. In artikel 14 van hetzelfde besluit worden de woorden "Staatssecretaris voor Privacy, toegevoegd aan de Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid," vervangen door de woorden "Minister belast met Privacy".

Art. 6. In artikel 15 van hetzelfde besluit worden de woorden "Staatssecretaris voor Noordzee, toegevoegd aan de Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid," vervangen door de woorden "Minister belast met Noordzee".

Art. 7. In artikel 16 van hetzelfde besluit worden de woorden "Staatssecretaris voor Gelijke Kansen, toegevoegd aan de Minister van Financiën," vervangen door de woorden "Minister belast met Gelijke Kansen".

Art. 8. In artikel 18 van hetzelfde...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT