Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 5 juli 2004 houdende oprichting van een Raad voor de Intellectuele Eigendom, de 16 décembre 2018

Artikel 1. In artikel 3, § 2, van het koninklijk besluit van 5 juli 2004 houdende oprichting van een Raad voor de Intellectuele Eigendom, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 19 april 2014, worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  1. in de bepaling onder 1°, wordt het woord "veertien" vervangen door het woord "vijftien";

  2. in de bepaling onder 5°, worden de woorden "twee vertegenwoordigers" vervangen door de woorden "een vertegenwoordiger".

Art. 2. Artikel 4 van hetzelfde besluit, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 19 april 2014, wordt aangevuld met een lid, luidende :

"De minister kan voortijdig het mandaat beëindigen van de leden van de Raad bedoeld in artikel 3, § 2, 1° en 2°, en in artikel 3, § 3, vierde lid, die op minder dan een derde van het geheel van de vergaderingen waarop ze de eerste twee jaren van hun mandaat werden uitgenodigd, aanwezig waren. In dat geval benoemt de minister nieuwe leden voor de resterende duur van het mandaat van de leden die zij vervangen."

Art. 3. Dit besluit treedt in werking de dag waarop het in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

Art. 4. De minister bevoegd voor Economie is belast met de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT