Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 18 november 2015 betreffende de regularisatie van de inschrijving van de bromfietsen en lichte vierwielers en tot wijziging van het koninklijk besluit van 20 juli 2001 betreffende de inschrijving van voertuigen, de 30 juillet 2018

Artikel 1. In artikel 1 van het koninklijk besluit van 18 november 2015 betreffende de regularisatie van de inschrijving van de bromfietsen en lichte vierwielers en tot wijziging van het koninklijk besluit van 20 juli 2001 betreffende de inschrijving van voertuigen, gewijzigd bij besluit van 25 december 2016, wordt een derde lid ingevoegd, luidende als volgt :

" In afwijking van het voorgaande lid dienen alle in het verkeer gebrachte speed pedelecs, als bedoeld in artikel 2.17, 3) van het koninklijk besluit van 1 december 1975 houdende algemeen reglement op de politie van het wegverkeer en van het gebruik van de openbare weg, drie jaar na de inwerkingtreding van dit besluit ingeschreven te zijn."

Art. 2. Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 11 december 2017.

Art. 3. De Minister van Financiën, de Minister van Binnenlandse Zaken en de Minister van Mobiliteit zijn, ieder wat hen betreft, belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Gegeven te l'Ile-d'Yeu, 30 juli 2018.

FILIP

Van Koningswege :

De Minister van Financiën,

J. VAN OVERTVELDT

De Minister van Binnenlandse Zaken,

J. JAMBON

De Minister van Mobiliteit,

Fr. BELLOT

Aanhef

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op artikel 1, eerste lid van de gecoördineerde wetten...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT