Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 14 juli 2011 houdende het reglement van de Lotto, openbare loterij georganiseerd door de Nationale Loterij, en tot wijziging van het koninklijk besluit van 7 september 2004 tot bepaling van de vorm en de algemene voorwaarden van de door de Nationale Loterij georganiseerde openbare loterij 'Euro Millions', de 19 avril 2017

Artikel 1. In artikel 67 van het koninklijk besluit van 14 juli 2011 houdende het reglement van de Lotto, openbare loterij georganiseerd door de Nationale Loterij, en tot wijziging van het koninklijk besluit van 7 september 2004 tot bepaling van de vorm en de algemene voorwaarden van de door de Nationale Loterij georganiseerde openbare loterij "Euro Millions", worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  1. bepaling onder 1° wordt vervangen als volgt :

    "1° 17,50 % van de globale voor deze trekking geregistreerde inzet naar een fonds genaamd "Garantiefonds voor rang 1" doorgestort. Een gegarandeerd minimumbedrag van 1.000.000 euro, afgehouden op het "Garantiefonds voor rang 1", wordt globaal toegekend aan de in rang 1 winnende spelcombinaties. Het bedrag waarvan rang 1 globaal geniet wordt ook "Jackpot" genoemd;"

  2. bepaling onder 9° wordt opgeheven.

    Art. 2. In de artikelen 67, 10°, 69, derde lid, 73, eerste lid, gewijzigd bij koninklijk besluit van 16 augustus 2016, 74 en 75, 11°, a) en d), van hetzelfde besluit, wordt het woord "Jackpotfund" vervangen door het woord "Speelpotfonds".

    Art. 3. Artikel 68 van hetzelfde besluit wordt opgeheven.

    Art. 4. In artikel 69 van hetzelfde besluit wordt het eerste lid vervangen als volgt:

    "Onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 73 wordt, wanneer een trekking geen enkele in rang 1 winnende spelcombinatie aanwijst, het globaal aan deze rang toegekende bedrag toegekend aan het deel dat globaal wordt toegekend aan rang 1 van de eerstvolgende trekking met minstens één in die rang winnende spelcombinatie, vermeerderd met een bedrag van 500.000 euro dat wordt afgehouden op het "Garantiefonds voor rang 1"."

    Art. 5. In de artikelen 69, derde lid, 73, eerste lid, gewijzigd bij koninklijk besluit van 16 augustus 2016, en 75, 11°, a) en d), van hetzelfde besluit wordt het woord "Boosterfund" vervangen door het woord "Garantiefonds voor rang 1".

    Art. 6. In artikel 71, tweede lid, van hetzelfde besluit, wordt het woord "Boosterfund" vervangen door het woord "Speelpotfonds".

    Art. 7. Artikel 74 van hetzelfde besluit wordt aangevuld met een lid, luidende :

    "In het kader van gerichte promotieacties kan de Nationale Loterij eveneens het winstbedrag van rang 1 verhogen. Deze promotieacties worden gefinancierd door het "Garantiefonds voor rang 1". Het door de Nationale Loterij vastgelegde en bekendgemaakte bedrag dat globaal op dit fonds afgehouden wordt, mag niet meer bedragen dan 25.000.000 euro voor elke door de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT