Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 30 maart 2001 tot regeling van de rechtspositie van het personeel van de politiediensten betreffende de functietoelage van de personeelsleden van de verkeerspolitie, de 25 novembre 2016

Artikel 1. In artikel XI.III.12, eerste lid, van het koninklijk besluit van 30 maart 2001 tot regeling van de rechtspositie van het personeel van de politiediensten (RPPol), worden de bepalingen onder 2° vervangen als volgt :

"2° De personeelsleden die een gespecialiseerde betrekking van motorrijder bekleden binnen de federale politie of in een dienst belast met specifieke opdrachten van verkeerspolitie van de lokale politie.

De minister bepaalt onder welke voorwaarden, onder meer inzake opleiding, een personeelslid een gespecialiseerde betrekking van motorrijder binnen de federale politie of in een dienst belast met specifieke opdrachten van verkeerspolitie van de lokale politie bekleedt.".

Art. 2. In de eerste kolom van de bijlage 6 van het RPPol, vervangen bij koninklijk besluit van 2 november 2007, wordt het punt 2 vervangen als volgt :

"2. De personeelsleden die een gespecialiseerde betrekking van motorrijder binnen de federale politie of in een dienst belast met specifieke opdrachten van verkeerspolitie van de lokale politie bekleden".

Art. 3. In de tabel I, eerste kolom, van de bijlage 19 van het RPPol, vervangen bij koninklijk besluit van 10 oktober 2014, wordt het punt 7.5 vervangen als volgt :

"7.5 de betrekkingen van motorrijder van de verkeerspolitie;".

Art. 4. Dit besluit treedt in werking op de eerste dag van de maand na die waarin het is bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Art. 5. De minister bevoegd voor Binnenlandse Zaken en de minister bevoegd voor Justitie zijn, ieder wat hem betreft, belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Gegeven te Brussel, 25 november 2016.

FILIP

Van Koningswege :

De Vice-Eerste Minister

en Minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken,

  1. JAMBON

    De Minister van Justitie,

  2. GEENS

    Aanhef

    FILIP, Koning der Belgen,

    Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT