Koninklijk besluit tot vaststelling van de taakvergoeding toe te kennen aan de voorzitter van de Psychologencommissie, de 28 juin 2022

Artikel 1. § 1. Aan de voorzitter van de Psychologencommissie bedoeld in artikel 3, § 1, van de wet van 8 november 1993 tot bescherming van de titel van psycholoog wordt een taakvergoeding van 101 euro toegekend voor een prestatie van één uur per zitting die hij bijwoont.

§ 2. De voorzitter van de Psychologencommissie ontvangt bovendien een taakvergoeding voor zijn andere prestaties dan de deelname aan de zittingen op basis van bewijsstukken die door de Psychologencommissie werden goedgekeurd. Die taakvergoeding bedraagt 101 euro per uur.

In de zin van deze paragraaf wordt verstaan onder andere prestaties dan de deelname aan de zittingen: de tijd nodig om een zitting voor te bereiden, om dossiers te analyseren of om diverse documenten te onderzoeken, om administratieve taken uit te voeren, om deel te nemen aan commissies of werkgroepen of voor alle andere opdrachten in naam van de Psychologencommissie.

§ 3. Het totale bedrag van de taakvergoedingen van de voorzitter van de Psychologencommissie mag het equivalent van zes uur per dag en vierenvijftig uur per maand niet overschrijden.

§ 4. Dit artikel is van toepassing op de plaatsvervangend voorzitter voor de prestaties waarbij hij de voorzitter van de Psychologencommissie vervangt.

Art. 2. De in artikel 1 bedoelde bedragen zijn gekoppeld aan de consumptieprijsindex en worden jaarlijks geïndexeerd op 1 januari. De indexering gebeurt voor de eerste maal op 1 januari van het jaar dat volgt op de inwerkingtreding van dit besluit of, ingeval van aanpassing van de bedragen bedoeld in artikel 1, op 1 januari van het jaar volgend op de inwerkingtreding van het laatste wijzigende koninklijk besluit met als referentie-index de consumptieprijsindex van de maand voorafgaand aan de inwerkingtreding van dit besluit of, in voorkomend geval, van het laatste wijzigende...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT