Koninklijk besluit tot uitvoering van artikel 58, tweede lid, van de wet van 24 december 2020 betreffende het verenigingswerk, de 22 avril 2021

Artikel 1. De Rijksdienst voor Sociale Zekerheid deelt ten laatste op de vijfde dag van de tweede maand na elk kalenderkwartaal waarop de elektronische aangifte van het verenigingswerk betrekking heeft, aan de organisatie het bedrag mee van de voor dat kwartaal verschuldigde solidariteitsbijdragen bedoeld in artikel 58, tweede lid, van de wet van 24 december 2020 betreffende het verenigingswerk.

Het rekeningnummer waarop de organisatie de solidariteitsbijdragen moet storten wordt op de in het eerste lid bedoelde mededeling vermeld.

Art. 2. De organisatie is ertoe gehouden de solidariteitsbijdragen die voor het verstreken kwartaal verschuldigd zijn, uiterlijk de laatste dag van de tweede maand na dat kwartaal aan de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid te storten overeenkomstig de in artikel 1 bedoelde mededeling.

Art. 3. De minister bevoegd voor Werk en de minister bevoegd voor Sociale Zaken zijn, ieder wat hem betreft, belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Gegeven te Brussel, 22 april 2021.

PHILIPPE

Par le Roi :

De Minister van Werk,

P.-Y. DERMAGNE

De Minister van Sociale Zaken,

Fr. VANDENBROUCKE

Aanhef

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 24...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT