Koninklijk besluit tot invoering van een aanvullend pensioen aan sommige personeelsleden van het federaal openbaar ambt, de 24 février 2021

HOOFDSTUK 1. - Wijzigende bepalingen

Artikel 1. In hoofdstuk V van het koninklijk besluit van 29 juni 1961 tot vaststelling van het statuut van het personeel bij het secretariaat van de Nationale Arbeidsraad wordt een artikel 19bis ingevoerd, luidende:

"Art. 19bis. - De contractuele personeelsleden genieten van een aanvullend pensioen onder dezelfde voorwaarden en nadere regels zoals deze bedoeld in de artikelen 2 en 3bis van het koninklijk besluit van 11 februari 1991 tot vaststelling van de individuele geldelijke rechten van de personen bij arbeidsovereenkomst aangeworven in de federale overheidsdiensten.".

Art. 2. In het koninklijk besluit van 12 december 2016 betreffende de evaluatie en de loopbaan van de personeelsleden van het secretariaat van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven wordt een titel 4bis met artikel 90bis ingevoegd, luidende:

" Titel 4bis - Aanvullend pensioen

Art. 90bis. - De contractuele personeelsleden genieten van een aanvullend pensioen onder dezelfde voorwaarden en nadere regels zoals deze bedoeld in de artikelen 2 en 3bis van het koninklijk besluit van 11 februari 1991 tot vaststelling van de individuele geldelijke rechten van de personen bij arbeidsovereenkomst aangeworven in de federale overheidsdiensten.".

HOOFDSTUK 2. - Autonome bepaling

Art. 3. § 1. Voor de toepassing in dit besluit van de leden 2 en 3 van artikel 2 van het koninklijk besluit van 11 februari 1991 tot vaststelling van de individuele geldelijke rechten van de personen bij arbeidsovereenkomst aangeworven in de federale overheidsdiensten, is het noodzakelijk om het volgende te vervangen:

- "referentiebezoldiging voor het jaar 2019" door "referentiebezoldiging voor het jaar 2020";

- " lopende arbeidsovereenkomst op 1 juli 2019" door " lopende arbeidsovereenkomst op 1 januari 2020".

§ 2.Voor de toepassing in dit besluit van lid 4 van artikel 2 van het koninklijk besluit van 11 februari 1991 tot vaststelling van de individuele geldelijke rechten van de personen bij arbeidsovereenkomst aangeworven in de federale overheidsdiensten, is het nodig om:

- in het eerste lid, inleidende zin, "2019" vervangen door "2020";

- in het vierde lid "juli 2019" vervangen door "januari 2020";

- het vijfde lid niet toe te passen.

§ 3. Voor de toepassing van dit besluit is het ook nodig om toe te voegen dat:

De referentiebezoldiging voor 2019 het resultaat is van de vermenigvuldiging:

  1. van de referentiebezoldiging voor het jaar 2020 berekend overeenkomstig § 4 van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT