Koninklijk besluit tot het verbinden van een griffie aan meerdere vredegerechten en tot wijziging van het koninklijk besluit van 10 augustus 2001 tot vaststelling van de dagen en de uren waarop de griffies van de hoven en de rechtbanken open zijn, de 18 juillet 2017

HOOFDSTUK I. - Verbinden van eenzelfde griffie aan meerdere vredegerechten

Artikel 1. Aan het vredegerecht van het eerste gerechtelijk kanton Antwerpen, het vredegerecht van het tweede gerechtelijk kanton Antwerpen, het vredegerecht van het derde gerechtelijk kanton Antwerpen, het vredegerecht van het vierde gerechtelijk kanton Antwerpen, het vredegerecht van het vijfde gerechtelijk kanton Antwerpen, het vredegerecht van het zesde gerechtelijk kanton Antwerpen en het vredegerecht van het zevende gerechtelijk kanton Antwerpen wordt eenzelfde griffie verbonden, genaamd griffie van de vredegerechten Antwerpen, met zetel te Antwerpen.

Art. 2. Aan het vredegerecht van het eerste gerechtelijk kanton Hasselt en het vredegerecht van het tweede gerechtelijk kanton Hasselt wordt eenzelfde griffie verbonden, genaamd griffie van de vredegerechten Hasselt, met zetel te Hasselt.

Art. 3. Aan het vredegerecht van het eerste gerechtelijk kanton Waver en het vredegerecht van het tweede gerechtelijk kanton Waver wordt eenzelfde griffie verbonden, genaamd griffie van de vredegerechten Waver, met zetel te Waver.

Art. 4. Aan het vredegerecht van het eerste gerechtelijk kanton Anderlecht en het vredegerecht van het tweede gerechtelijk kanton Anderlecht wordt eenzelfde griffie verbonden, genaamd griffie van de vredegerechten Anderlecht, met zetel te Anderlecht.

Art. 5. Aan het vredegerecht van het eerste gerechtelijk kanton Brussel, het vredegerecht van het tweede gerechtelijk kanton Brussel, het vredegerecht van het derde gerechtelijk kanton Brussel en het vredegerecht van het vierde gerechtelijk kanton Brussel wordt eenzelfde griffie verbonden, genaamd griffie van de vredegerechten Brussel, met zetel te Brussel.

Art. 6. Aan het vredegerecht van het vijfde gerechtelijk kanton Brussel en het vredegerecht van het zesde gerechtelijk kanton Brussel wordt eenzelfde griffie verbonden, genaamd griffie van de vredegerechten Laken, met zetel te Brussel.

Art. 7. Aan het vredegerecht van het eerste gerechtelijk kanton Schaarbeek en het vredegerecht van het tweede gerechtelijk kanton Schaarbeek wordt eenzelfde griffie verbonden, genaamd griffie van de vredegerechten Schaarbeek, met zetel te Schaarbeek.

Art. 8. Aan het vredegerecht van het eerste gerechtelijk kanton Leuven, het vredegerecht van het tweede gerechtelijk kanton Leuven en het vredegerecht van het derde gerechtelijk kanton Leuven wordt eenzelfde griffie verbonden, genaamd griffie van de vredegerechten Leuven, met...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT