Koninklijk besluit ter toewijzing van een facultatieve subsidie van 326.510,50 EUR in het kader van het wijkcontract Coteaux-Josaphat te Schaarbeek en dit in toepassing van bijakte nr. 13 van het Samenwerkingsakkoord van 15 september 1993 tussen de Federale Staat en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, betreffende bepaalde initiatieven bestemd om de internationale rol en de functie van hoofdstad van Brussel te bevorderen, de 4 novembre 2018

Artikel 1. § 1. Een facultatieve subsidie van driehonderdzesentwintigduizend vijfhonderdentien komma vijftig euro (326.510,50 EUR) toegekend aan de gemeente Schaarbeek met zetel Collignonplein te 1030 Brussel.

§ 2. De subsidie wordt geboekt bij de basisallocatie 33.55.22.63.21.18 van het budget van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer van het begrotingsjaar 2018.

Art. 2. De subsidie heeft als doel de opdrachten voor aanneming van, in de eerste plaats, studies en, in ondergeschikte orde, werken te financieren die samenhangen met de realisatie van het wijkcontract Coteaux-Josaphat.

Art. 3. § 1. De investeringen zullen worden uitgevoerd ten laste van het budget van de gemeente Schaarbeek dat de betalingen zal uitvoeren met zijn eigen gelden en met de subsidie, deze laatste is beperkt tot 326.510,50 EUR.

§ 2. Op vraag van de gemeente Schaarbeek zal de in artikel 1 bedoelde subsidie aan de Gemeente worden betaald in meerdere variabele schijven in functie van de facturen van de uit te voeren werken.

§ 3. De vrijgave van deze schijven vindt plaats volgens de vereffeningsvoorwaarden vastgelegd in art. 8 van het protocol-akkoord. Een van deze voorwaarden voorziet dat enkel de uitgaven die met respect voor de reglementering betreffende de overheidsopdrachten gerealiseerd werden terugbetaald zullen worden door Beliris.

§ 4. De betaling van de verschillende schijven kan indien nodig over meerdere jaren worden verspreid.

§ 5. De Directie Vervoerinfrastructuur van de FOD Mobiliteit en Vervoer, Vooruitgangstraat 56, te 1210 Brussel, staat in voor de administratieve behandeling van de subsidie. Alle briefwisseling met betrekking tot de administratieve behandeling in het kader van dit besluit wordt naar het voornoemde adres gestuurd.

Art. 4. Onze Vice-Eerste Minister en Minister van Buitenlandse Zaken en Europese Zaken, belast met Beliris en de Culturele Instellingen is belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Gegeven te Brussel, 4 november 2018.

FILIP

Van Koningswege :

De Vice-Eerste Minister en Minister van Buitenlandse Zaken en Europese Zaken, belast met Beliris en de Culturele Instellingen, belast met de uitvoering van dit besluit,

D. REYNDERS

Aanhef

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op wet van 22 december 2017 houdende de algemene uitgavenbegroting voor het begrotingsjaar 2018, en inzonderheid op artikel 1.01.5;

Gelet op de wet van 22 mei 2003 houdende organisatie van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT