Koninklijk besluit houdende de toekenning van een facultatieve toelage van 37.000 euro aan twee partners uit de voetbalwereld, de 21 décembre 2018

Artikel 1. § 1. Een facultatieve toelage van 18.500 euro wordt toegekend, onder voorbehoud van beschikbare kredieten, aan de Koninklijke Belgische Voetbalbond, met zetel in de Houba de Strooperlaan 145, te 1020 Brussel, vertegenwoordigd door Peter Bossaert, CEO.

§ 2. Deze facultatieve toelage draagt bij tot :

- de professionalisering van het veiligheidspersoneel

- de verbetering van de uitrusting van het veiligheidspersoneel in het licht van de huidige technologie

Art. 2. § 1 Een facultatieve toelage van 18.500 euro wordt toegekend, onder voorbehoud van beschikbare kredieten, aan de Pro League, met zetel in de Houba de Strooperlaan 145, te 1020 Brussel, vertegenwoordigd door, Pierre François, CEO.

§ 2 Het gebruik van deze facultatieve toelage streeft ernaar clubpersoneel te sensibiliseren alsook het sensibiliseren van daders van zwaardere feiten.

Art. 3. De toelages opgenomen in de artikelen 1 en 2 kunnen enkel gebruikt worden om projecten te subsidiëren die :

- gebruikt kunnen worden door andere partners/personen die in eerste instantie niet bij het originele project betrokken zijn;

- op langere termijn bijdragen aan het promoten van meer veiligheid en respect op en rond het veld, en dat tussen toeschouwers, spelers, trainers, bestuursleden en/of scheidsrechters.

Art. 4. De facultatieve toelages voorzien in de artikelen 1 en 2 worden aangerekend op het krediet ingeschreven op de algemene uitgavenbegroting voor het jaar 2018, sectie 13, organisatieafdeling 56, basisallocatie 13.56.02.33.00.01.

Art. 5. § 1. De toekenning van de facultatieve toelages zoals bedoeld in de artikelen 1 en 2 hangt af van de goedkeuring van de gedetailleerde projectenvoorstellen ingediend door de begunstigden.

§ 2. De projectvoorstellen worden voorgelegd aan de Algemene Directie Veiligheid en Preventie van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken, meer bepaald aan de Directeur generaal Veiligheid en Preventie en dat ten laatste op 21 december 2018.

Art. 6. § 1. De betaling van de facultatieve toelages zoals bedoeld in de artikelen 1 en 2 kan enkel gebeuren vanaf het moment dat de Directeur-generaal van de Algemene Directie Veiligheid en Preventie van de FOD Binnenlandse Zaken een gedetailleerd projectvoorstel heeft gevalideerd.

§ 2. De begunstigden van de facultatieve toelages zoals bedoeld in de artikelen 1 en 2 rechtvaardigen hun uitgaven door middel van een financieel dossier.

§ 3. Het financieel dossier wordt ingediend bij de Directie Veiligheid en...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT