Koninklijk besluit houdende regeling van de postvergoedingen van de magistraat gemachtigd om een opdracht als verbindingsmagistraat in het buitenland te vervullen en van de medewerker van de verbindingsmagistraat in het buitenland, de 12 janvier 2020

Artikel 1. § 1. Aan de magistraat gemachtigd om een opdracht als verbindingsmagistraat in het buitenland te vervullen en aan de medewerker van de verbindingsmagistraat in het buitenland, wordt een postvergoeding toegekend.

§ 2. De postvergoeding is een vergoeding die wordt toegekend ter compensatie van de kosten die het gevolg zijn van het uitoefenen van deze functie op post en dit voor zover deze kosten niet vergoed worden door een andere vergoeding of tussenkomst.

§ 3. De postvergoeding is forfaitair en dient niet gerechtvaardigd te worden. Zij is samengesteld uit:

mobiliteitsvergoeding;

standplaatsvergoeding;

passieve representatievergoeding;

verwijderingsvergoeding;

hardshipvergoeding.

Er wordt geen passieve representatievergoeding toegekend aan de medewerker van de verbindingsmagistraat.

§ 4. De levensduurtecoëfficiënt is de mathematische uitdrukking van het verschil in levensduurte ten opzichte van België.

De levensduurtecoëfficiënt voor de posten in België is vastgesteld op 1.

§ 5. De verwijderingsvergoeding vergoedt de kosten van de verwijdering die niet of niet volledig gedekt zijn door de andere forfaitaire vergoedingen, en dit in verhouding tot de afstand tot en de bereikbaarheid van de post, de reisduur en -mogelijkheden en de kostprijs van de verplaatsing.

§ 6. Alle posten worden, overeenkomstig de ter zake geldende reglementering bij de FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, ingedeeld in rangen van hardship. De harshipvergoeding is een gedifferentieerde financiële tegemoetkoming in evenredigheid met het leefcomfort in de post.

§ 7. De levensduurtecoëfficiënt en de rangen van hardship en verwijdering van de posten waarbij een verbindingsmagistraat en een medewerker worden gedetacheerd, worden vastgesteld overeenkomstig de ter zake geldende reglementering bij de FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

§ 8. De mobiliteitsvergoeding wordt toegekend aan de verbindingsmagistraat en aan de medewerker omdat zij geroepen zijn naar het buitenland te verhuizen.

§ 9. De standplaatsvergoeding wordt toegekend aan de verbindingsmagistraat en aan de medewerker omdat zij geroepen zijn zich in het buitenland te vestigen om er bepaalde functies uit te oefenen.

§ 10. De passieve representatievergoeding wordt toegekend aan de verbindingsmagistraat om hem toe te laten op post een representatiefunctie te kunnen uitoefenen. Ze omvat de kosten die niet vallen onder de verplichtingen van de representatie gedekt door de tussenkomst voor actieve representatie.

§ 11. De basisbedragen van de vergoedingen onder § 7 tot § 10 worden vastgesteld overeenkomstig de ter zake geldende reglementering bij de FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, met uitzondering van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT