Koninklijk besluit betreffende het bedrag ten laste van de administratiekosten van het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering bestemd voor de financiering van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten en het bedrag ten laste van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten bestemd voor de financiering van het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering, de 2 septembre 2018

Artikel 1. In toepassing van artikel 81 van de Programmawet (I) van 26 december 2015, wordt het bedrag ten laste van de administratiekosten van het RIZIV, bestemd voor de financiering van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten, vanaf het jaar 2018 vastgesteld op 2.732.449 euro.

Art. 2. In toepassing van artikel 7 van de wet van 20 juli 2006 betreffende de oprichting en de werking van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten, wordt een bedrag door het FAGG aan het RIZIV gestort. Het bedrag wordt vanaf het jaar 2018 vastgesteld op 521.816 euro.

Art. 3. De bijdragen bedoeld in de artikelen 1 en 2 worden jaarlijks aangepast aan de evolutie van het indexcijfer der consumptieprijzen van het Rijk, in functie van het indexcijfer van de maand september. Het aanvangsindexcijfer is dat van de maand september 2017.

Art. 4. Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 januari 2018.

Art. 5. De minister bevoegd voor de Volksgezondheid is belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Gegeven te Brussel, 2 september 2018.

FILIP

...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT