Kanselarij en Bestuur Besluiten betreffende provincies, steden, gemeenten en OCMW's OCMW SINT-NIKLAAS: Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen

Kanselarij en Bestuur

Besluiten betreffende provincies, steden, gemeenten en OCMW's

OCMW SINT-NIKLAAS: Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding van 12 januari 2015 werd vernietigd het besluit van de secretaris van het centrum voor openbaar welzijn van Sint-Niklaas van 4 juli 2014, waarbij hij de ongunstige evaluatie van de heer L.D. van 29 april 2014 handhaaft.

GEMEENTE MERELBEKE: Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding van 15 maart 2015 werd vernietigd het besluit van de secretaris van Merelbeke van 14 augustus 2014 inzake al dan niet valoriseren van diensten van een administratief medewerker niveau C in statutair dienstverband op proef in het departement interne zaken, cluster human resources management, dienst personeelsbeheer, met het oog op het toekennen van periodieke salarisverhogingen door opbouw van geldelijke anciënniteit - intrekken beslissing van 15 mei 2014, gemotiveerd gerechtvaardigd bij besluit van 3 februari 2015.

GEMEENTE MEULEBEKE: Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding van 18 mei 2015 werd vernietigd het besluit van de gemeenteraad van Meulebeke van 26 november 2014 houdende vaststelling van het belastingreglement op private stortplaatsen voor de aanslagjaren 2015 tot en met 2018, gemotiveerd gerechtvaardigd bij besluit van 8 april 2015.

GEMEENTE HERENT: Bij besluit van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT