Departement Leefmilieu en Infrastructuur Ruimtelijke Ordening. - Plannen van aanleg BILZEN. - Bij besluit van 16 november 1999 van de Vlaamse minister van Economie, Ruimtelijke Ordening en Media : - i

Ruimtelijke Ordening. - Plannen van aanleg

BILZEN. - Bij besluit van 16 november 1999 van de Vlaamse minister van Economie, Ruimtelijke Ordening en Media :

- is besloten dat het bij ministerieel besluit van 17 januari 1989 goedgekeurd bijzonder plan van aanleg « Eikaert » genaamd, van de stad Bilzen, geheel dient te worden herzien.

BRECHT. - Bij besluit van 29 oktober 1999 van de Vlaamse minister van Economie, Ruimtelijke Ordening en Media :

- is goedgekeurd het bijgaand wijzigingsplan, bestaande uit een plan van de bestaande toestand, een bestemmingsplan en bijbehorende stedenbouwkundige voorschriften, tot wijziging van het bij koninklijk besluit van 27 oktober 1953 en ministeriële besluiten van 8 januari 1987 en 12 november 1993 goedgekeurd en gewijzigd bijzonder plan van aanleg nr.1 « Centrum deel C en D » genaamd, van de gemeente Brecht.

BRUGGE. - Bij besluit van 15 november 1999 van de Vlaamse minister van Economie, Ruimtelijke Ordening en Media :

- is goedgekeurd het bijgaand gedeeltelijk wijzigingsplan van het bijzonder plan van aanleg nr. 2 « Vaartstraat » genaamd, van de stad Brugge, bestaande uit een plan van de feitelijke bestaande toestand, een plan van de juridische bestaande toestand, van de kadastrale bestaande toestand en uit een bestemmingsplan met erop voorkomende stedenbouwkundige voorschriften.

DAMME. - Bij besluit van 15 november 1999 van de Vlaamse minister van Economie, Ruimtelijke Ordening en Media :

- is besloten dat het bij koninklijk besluit van 13 januari 1976 en ministerieel besluit van 29 mei 1985 goedgekeurd en gewijzigd bijzonder plan van aanleg « Dorpskom Noord-West » (Sijsele) genaamd, van de gemeente Damme, gedeeltelijk dient te worden herzien.

IZEGEM. - Bij besluit van 5 november 1999 van de Vlaamse minister van Economie, Ruimtelijke Ordening en Media :

- is besloten dat het bij koninklijk besluit van 8 mei 1969 en ministerieel besluit van 28 november 1997 goedgekeurd en gewijzigd bijzonder plan van aanleg nr. 7 « Klein Harelbeke » genaamd, van de stad Izegem, bijkomend en gedeeltelijk dient te worden herzien.

KOKSIJDE. - Bij besluit van 15 november 1999 van de Vlaamse minister van Economie, Ruimtelijke Ordening en Media :

- is besloten dat het bij koninklijk besluit van 17 april 1962 goedgekeurd bijzonder plan van aanleg nr. 18 « Casino » genaamd, van de gemeente...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT