Overheidsopdrachten. - Goedkeuringen. - Vernietigingen BRUSSEL. - Bij besluit van 25 februari 2011 worden goedgekeurd de 2 beslissingen van 20 september 2010 waarbij de gemeenteraad van de stad Bruss

Overheidsopdrachten. - Goedkeuringen. - Vernietigingen

BRUSSEL. - Bij besluit van 25 februari 2011 worden goedgekeurd de 2 beslissingen van 20 september 2010 waarbij de gemeenteraad van de stad Brussel beslist een functie van administratief directeur van Hogescholen bij het Departement Openbaar Onderwijs op te richten en een halftijds agent bij de Koninklijke Academie voor Schone kunsten aan te werven.

BRUSSEL. - Bij besluit van 25 februari 2011 worden goedgekeurd de 2 beslissingen van 4 oktober 2010 waarbij de gemeenteraad van de stad Brussel beslist een betrekking van administratief assistent (onthaal) en een functie van bestuurssecretaris (architectuur) bij het Departement Openbaar Onderwijs op te richten.

BRUSSEL. - Bij besluit van 25 februari 2011 worden goedgekeurd de 2 beslissingen van 8 november 2010 waarbij de gemeenteraad van de stad Brussel beslist een functie van administratief secretaris en administratief secretaris (beheer van de kopen) bij de Hogescholen op te richten.

BRUSSEL. - Bij besluit van 14 april 2011 wordt de beslissing van 3 maart 2011 waarbij het college van burgemeester en schepenen van de stad Brussel de gunningswijze en het bestek betreffende het onderhouden van een compacte veegmachine alsmede het uitvoeren van veeg- en sproeiprogramma's op het grondgebied van de stad Brussel met deze machine (zesendertig maanden) voor een bedrag van 625.000 EUR (btwi) goedgekeurd.

EVERE. - Bij besluit van 12 april 2011 wordt de beslissing van 15 februari 2011 waarbij het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Evere de gunningswijze en het bestek betreffende de hernieuwing van de hospitalisatieverzekeringsportefeuille van de gemeente Evere goedgekeurd.

EVERE. - Bij besluit van 12 april 2011 wordt de beslissing van 15 februari 2011 waarbij het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Evere de gunningswijze en het bestek betreffende de hernieuwing van de verzekeringsportefeuille van de gemeente Evere en de VZW « Het Hoevetje » goedgekeurd.

VORST. - Bij besluit van 14 april 2011 wordt goedgekeurd de beslissing van 1 maart 2011 waarbij de gemeenteraad van Vorst de wijze van gunning en het bestek betreffende de aankoop, plaatsing en onderhout van parkeerautomaten.

ELSENE. - Bij besluit van 12 april 2011 wordt goedgekeurd de beslissing van 17 februari 2011 waarbij de gemeenteraad van Elsene beslist aan Mevr. Wansar, Sandrine, de tuchtstraf van het ontslag van ambtswege op te leggen.

SINT-JANS-MOLENBEEK. -...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT