Gerechtsdeurwaarders Bij ministeriële besluiten van 21 februari 2023, - is het kantoor van de heer Dupuis T., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen

Gerechtsdeurwaarders

Bij ministeriële besluiten van 21 februari 2023,

- is het kantoor van de heer Dupuis T., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, gevestigd te Antwerpen.

- is het kantoor van de heer Peenen E., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, gevestigd te Antwerpen.

- is het kantoor van de heer Van Beirs P., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, gevestigd te Antwerpen.

- is het kantoor van mevr. Vergauwen K., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, gevestigd te Antwerpen.

- is het kantoor van de heer Raemdonck B., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, gevestigd te Borgerhout.

- is het kantoor van mevr. Schepers E., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Limburg, gevestigd te Genk.

- is het kantoor van mevr. Van Roey K., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Brussel, gevestigd te Brussel.

- is het kantoor van mevr. Van Boxstael A., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Brussel, gevestigd te Ukkel.

- is het kantoor van de heer Leleux L., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Brussel, gevestigd te Sint-Pieters-Leeuw.

- is het kantoor van de heer Callebaut J., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Brussel, gevestigd te Brussel, overgebracht naar Sint-Agatha-Berchem.

- is het kantoor van de heer Van Der Haegen W., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Brussel, gevestigd te Sint-Gillis, overgebracht naar Meise.

- is het kantoor van de heer De Clerck H., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Leuven, gevestigd te Leuven.

- is het kantoor van mevr. Van Herzele I., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen, gevestigd te Dendermonde.

- is het kantoor van de heer De Wilde N., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen, gevestigd te Gent.

- is het kantoor van mevr. Persyn J., gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen, gevestigd te Gent.

- is het kantoor van de heer Sorgeloos T., gerechtsdeurwaarder...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT