Gerechtsdeurwaarders Bij koninklijk besluit van 19 oktober 2021, - is dhr. Thiriar P., raadsheer in het hof van beroep te Antwerpen, ontlast, op zijn verzoek

Gerechtsdeurwaarders

Bij koninklijk besluit van 19 oktober 2021,

- is dhr. Thiriar P., raadsheer in het hof van beroep te Antwerpen, ontlast, op zijn verzoek, uit zijn functie van effectief voorzitter in de jury belast met het afnemen van de taalexamens voor de kandidaten tot de functie van gerechtsdeurwaarder.

- is mevrouw Degreef D., raadsheer in het hof van beroep te Brussel, benoemd tot effectief voorzitter in de jury belast met het afnemen van de taalexamens voor de kandidaten tot de functie van gerechtsdeurwaarder.

- is dhr. van der Eecken J., emeritus kamervoorzitter in het hof van beroep te Brussel; benoemd tot plaatsvervangend voorzitter in de jury belast met het afnemen van de taalexamens voor de kandidaten tot de functie van gerechtsdeurwaarder.

Het beroep tot...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT