Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 17 juni 2002 is met ingang van 1 april 2002 een einde gesteld aan de functies van Mevr. Van Regemorter, L., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredeg

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 17 juni 2002 is met ingang van 1 april 2002 een einde gesteld aan de functies van Mevr. Van Regemorter, L., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Mechelen.

Betrokkene mag haar aanspraak op definitief vroegtijdig pensioen laten gelden.

Bij koninklijk besluit van 14 juni 2002 is benoemd tot adjunct-griffier bij het vredegerecht van het vijfde kanton Antwerpen, Mevr. Karsman, C., beambte bij de griffie van het vredegerecht van het zevende kanton Antwerpen.

Bij koninklijk besluit van 19 juni 2002 is benoemd tot adjunct-griffier bij het hof van beroep te Gent, Mevr. Mouton, L., opsteller bij de griffie van dit hof.

Bij koninklijk besluit van 20 juni 2002 is benoemd tot griffier bij het vredegerecht van het tweede kanton Sint-Niklaas, de heer Meert, M., adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Dendermonde-Hamme.

Bij koninklijke besluiten van 21 juni 2002 zijn benoemd tot adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Kortrijk :

- Mevr. Van den Steen, C., beambte bij de griffie van deze rechtbank;

- de heer De Clerck, W., beambte op arbeidsovereenkomst bij de griffie van deze rechtbank;

- Mevr. Gallé, M., beambte op arbeidsovereenkomst bij de griffie van deze rechtbank.

Bij koninklijk besluit van 21 juni 2002 is benoemd tot eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Limburg-Aubel, Mevr. Houyon, C., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van het kanton Malmedy-Spa-Stavelot.

Bij koninklijk besluit van 19 juni 2002 is benoemd tot adjunct-secretaris bij het parket van het hof van beroep te Gent, Mevr. Vander Vennet, A., beambte op arbeidsovereenkomst bij het parket van dit hof.

Bij koninklijke besluiten van 21 juni 2002 :

- is benoemd tot secretaris bij het federaal parket, Mevr. Hermant, B., secretaris bij het parket van het hof van beroep te Brussel;

- is benoemd tot adjunct-secretaris bij het federaal parket, Mevr. Vandenhaute, B., adjunct-secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Namen.

Bij koninklijk besluit van 21 juni 2002 is benoemd tot adjunct-secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT