Formulieren voor de verkiezingen van het Europese Parlement, de Kamer van Volksvertegenwoordigers en de gewest- en Gemeenschapsparlementen van 26 mei 2019, de 18 mars 2019

Artikel M.

Bij de gelijktijdige verkiezingen van het Europese Parlement, van de Kamer van Volksvertegenwoordigers en de Gewest- en Gemeenschapsparlementen beveel ik U aan de formulieren, als bijlagen, te gebruiken.

Alle specifieke formulieren voor de verkiezing van de Kamer van Volksvertegenwoordigers beginnen met de letter A, van het Europese Parlement met de letter C, van het Vlaams Parlement met de letter D, van het Waals Parlement met de letter E, van het Brussels Hoofdstedelijk Parlement en de Brusselse leden van het Vlaams Parlement met de letter F en van het Parlement van de Duitstalige Gemeenschap met de letter G.

Formulieren die gelden voor verschillende verkiezingen hebben samengestelde letters (bijvoorbeeld ACD/1).

Elke reeks van formulieren wordt voorafgegaan door een overzichtstabel, die de nummers en de titels van de formulieren aangeeft.

De eerste groep formulieren met overzichtstabellen zijn bestemd voor de verkiezingen op de traditionele wijze, terwijl de tweede groep van formulieren met overzichtstabellen dienen voor de verkiezingen op elektronische wijze.

In het laatste geval wordt aangewezen welke formulieren zijn aangepast voor de stemming op elektronische wijze (formulieren met het suffix "bis") en welke formulieren niet van toepassing zijn bij de stemming op elektronische wijze (formulieren voorafgegaan door een asterisk en geplaatst tussen haakjes).

Hierbij kan er worden opgemerkt dat naast een aantal kieskantons met elektronische stemming in het Vlaamse Gewest, alle kieskantons in het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest en in het Duitstalig kiesgebied...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT