Jobpunt Vlaanderen coördineert de aanwerving van een diensthoofd financiële dienst voor het O.C.M.W.-Mechelen In onze snel evoluerende samenleving dreigen er nog altijd mensen uit de boot te vallen.

Jobpunt Vlaanderen coˆrdineert de aanwerving van een diensthoofd financiÎle dienst

voor het O.C.M.W.-Mechelen

In onze snel evoluerende samenleving dreigen er nog altijd mensen uit de boot te vallen. Als moderne overheidsinstelling wil het O.C.M.W. van Mechelen daarom een belangrijke sociale doelstelling waarmaken, zodat iedereen optimaal en op zijn of haar tempo kan participeren aan onze samenleving. Met zijn 750 personeelsleden realiseert het O.C.M.W.-Mechelen een waaier van diensten inzake maatschappelijke dienstverlening en ouderenzorg. Wil je hierin een cruciale rol spelen, dan kan dat. We zoeken gedreven kandidaten (m/v) voor volgende functie :

Diensthoofd financiÎle dienst

(statutaire aanwerving met een wervingsreserve van drie jaar)

Jouw functie : je hebt de dagelijkse leiding over een team van 18 medewerkers. Je plant, organiseert en volgt de werkzaamheden van de afdeling op onder eindverantwoordelijkheid van de ontvanger. Je speelt een actieve rol bij het afsluiten van de dienstjaarrekening, het uittekenen van diverse procedures en het opmaken van het administratief handboek. Je bereidt gerechtsdossiers voor. Je verzorgt de rapportering aan de ontvanger en het beleid.

Jouw profiel : je combineert een masterdiploma of gelijkwaardig (of je behaalt dit diploma binnen vijf maanden na inschrijving) met kennis van (O.C.M.W.-)wetgeving en financieel beheer. Je bent een motiverende coach. Je kunt teamwerk...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT